دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۹۹۴۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۲
معاون اسبق وزارت بهداشت مطرح کرد؛
سیاری گفت: در حال حاضر اطلاعات ۸۲ میلیون ایرانی در پرونده الکترونیک سلامت به ثبت رسیده است.

سیستم نوبت‌دهی پزشکانبه گزارش آوای خزر،  علی اکبر سیاری معاون بهداشت سابق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز در مراسم رونمایی از اپلیکیشن نوبت‌دهی و مدیریت مطب پزشکان (دکتر دکتر) که در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد اظهار کرد: سیستم نوبت‌دهی پزشکان باعث پیشگیری از اتلاف وقت بیماران و مراجعه‌کنندگان به مطب پزشکان می‌شود و امروزه ما باید همراه با سایر کشور‌های پیشرفته در مرز تکنولوژی قدم‌های مؤثری را برداریم.

او ادامه داد: باید از فضای مجازی در زمینه استفاده بهینه از وقت تلاش بیشتری داشته باشیم به همین منظور سیستم نوبت‌دهی و مدیریت مطب پزشکان طراحی و راه‌اندازی شده است.

سیاری تأکید کرد: در حال حاضر پرونده الکترونیکی سلامت برای ۸۲ میلیون ایرانی درست شده است و امروزه سامانه‌های سینا، ناب و سیب اطلاعات مردم و مراجعه‌کنندگان مراکز جامع خدمات سلامت و پایگاه‌های بهداشت را ثبت می‌کنند و سابقه بیماران و پرونده الکترونیک سلامت به ثبت می‌رسد.

معاون بهداشت سابق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در یک زمانی ۵۰ درصد از وقت نیرو‌های بهداشتی و حتی بهورز‌ها صرف نوشتن خدمات ارائه شده به بیماران و مراجعه‌کنندگان می‌شد و امروزه به ثبت الکترونیک اطلاعات بسیاری از مشکلات بیماران برطرف شده است.

او یادآوری کرد: دولت الکترونیک اقدامی مهم در زمینه شفاف‌سازی است و هر ساله نظام پزشکی با سازمان امور مالیاتی تفاهم‌نامه به امضا می‌رساند و معتقدم که دولت الکترونیک درآمد همه را شفاف می‌کند و افراد صاحب درآمد باید مالیاتشان را بپردازند.

معاون بهداشت سابق وزارت بهداشت افزود: شفاف‌سازی دولت الکترونیک نشان داد که هر فردی چه تعداد بیمار را دیده و چه خدمتی ارائه داده است و به قول گفتنی هر کس درآمدش بیشتر است باید مالیات بیشتری را بپردازد.

انتهای پیام /2000

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها