دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۲۰۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۶
مدیر غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور در جمع خبرنگاران:
مدیر غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور در جمع اصحاب رسانه مازندران از تولید غلات و ظرفیتهای انبارداری و سیلوهای ساخته شده و در حال ساخت این مناطق، تعیین سهیمه تولید آرد براساس ظرفیت کارخانجات و آموزش ارتقای کیفی پخت نان و ... سخن گفت.
سهیمه تولیدات کارخانجات آرد عادلانه نیست/ آموزش ارتقای کیفی نان به 600 نانوا در مازندران/ ظرفیت سیلوها و انبارهای نگهداری غله در منطقه 2 ، 1.87 میلیون تن است

به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، سید محمد جعفری عصر امروز در جمع خبرنگاران مازندران با اشاره به مرکزیت مازندران در مدیریت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور شامل سمنان، گلستان و مازندران، اظهار داشت: 15 درصد گندم تولیدی کشور در این منطقه تولید می‎شود و استان گلستان نیز پس از خوزستان رتبه دوم تولید گندم کشور را دارد.

وی با بیان اینکه در سالجاری هزار تن گندم به کشورهای حاشیه خزر صادر شده است، افزود: برای تأمین و ذخیره گندم کافی برای کشور نیز، تاکنون یک میلیون و 550 هزار تن گندم در منطقه 2 خریداری شده که 15 درصد بیشتر از میزان پیش‎بینی شده بود.

مدیر غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور با اشاره به جوانه زدن حدود 70 هزار تن گندم در این منطقه که بیشتر در گلستان بوده است، گفت: استانداری مازندران با نرخ مصوب 1236 یا 1239 تومان این گندم را با یارانه 300 تومانی دولت خریداری کرد و کمک بزرگی به کشاورزان شد.

** خریداری 15 هزار تن دانه روغنی کلزا از کشاورزان

این مسئول بیان کرد: حدود 15 هزار تن نیز دانه روغنی کلزا از کشاورزان خریداری و به‎روز پرداخت شده است، دانه آفتابگردان نیز به میزان 3600 تن برای نخستین‎بار در این استان بصورت تضمینی خریداری شد، حدود 16 هزار تن نیز سویا با مبلغ 2266 تومان به ازای هر کیلو از کشاورزان خریداری و پول آن نیز پرداخت شد.

جعفری با اشاره به بالارفتن قیمت شکر در قبل از ماه مبارک رمضان امسال گفت: بحث تنظیم بازار را انجام دادیم و شکر یارانه‌ای توزیع کردیم تا وضعیت بازار به حالت اولیه بازگشت.

وی بیان کرد: در بحث روغن نیز در منطقه 2 که یکی از مناطق ذخیره‌ساز روغن است، بحث صادرات را ‎به کشورهای همجوار داشتیم.

مدیر غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور با اشاره به اینکه بندر امیرآباد پایه غلات شمال کشور است، تصریح کرد: 175 هزار تن ظرفیت سیلویی در این بندر داریم و 100 هزار تن دیگر نیز تا پایان سالجاری افتتاح می‎شود و باید ظرفیت سیلوی غلات استان را تا 500 هزار تن افزایش بدهیم.

** امکان سوآپ 5 تا 6 میلیون تن گندم قزاقستان در مازندران وجود دارد

این مسئول گفت: قزاقستان در همسایگی مازندران، ظرفیت خوبی است که با توجه به شرایط موجود در این کشور میتوانیم 5 تا 6 میلیون تن گندم را در قالب سوآپ زیر پوشش قرار دهیم که بندر امیرآباد برای این منظور از اهمیت بالایی برخوردار است و در حال حاضر، غیر از سیلوهای موجود در بندر امیرآباد، 103 هزار تن سیلو در بخش دولتی و 9 سیلو نیز در بخش خصوصی با ظرفیت 216 هزار تن داریم.

جعفری ادامه داد: 560 هزار تن نیز ظرفیت انبار و نگهداری غلات درجه 1 و 2 و 3 را در مازندران داریم و در مجموع نیز در استانهای منطقه 2 غله و خدمات بازرگانی، یک میلیون و 870 هزار تن ظرفیت نگهداری غلات را داریم که این میزان، بدون احتساب سیلو و انبارهای بندر امیرآباد است.

وی اظهار داشت: در سالجاری یک واحد سیلوی 10 هزار تنی در مازندران افتتاح شد و یک سیلوی 50 هزار تنی را در دست ساخت داریم.

** آموزش ارتقای کیفی نان به 600 نانوا در سالجاری

مدیر غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور گفت: ظرفیت تولید سالانه در کارخانجات آرد مازندران 820 هزار تن و روزانه 26 هزار تن است که باید نگاه و جهتگیریهای این بخش از تولید به سمت صادرات باشد.

این مسئول بیان کرد: 19 کارخانه آرد در مازندران داریم که کیفیت آرد مناسبی داشته و جزء 6 استان برتر در کیفیت تولید آرد هستیم، کیفیت نان نیز برحسب میزان تجربه نانوایان متفاوت است، لذا برای ارتقای پخت نان در این استان، کلاسهای آموزشی با همکاری فنی و حرفهای را آغاز کردیم که سهیمه آموزشی 500 نفر بود اما به 600 نفر رسید.

وی ادامه داد: درجه‌بندی نانوایی‌ها، درجه‌بندی کارخانجات، آموزش نانوایان و بهسازی و نوسازی نانواییها را در حال انجام داریم و تاکنون 38 واحد با اعتبار 9 درصد و با نرخ سود 15 درصد بطور میانگین 12 میلیون تومان تسهیلات دریافت کردند.

جعفری بیان کرد: در مجموع، از سال 85 تاکنون، از 4 هزار و 200 نانوایی در این استان، هزار و 340 نانوایی تسهیلات دریافت کردند.

مدیر غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور با اشاره به اینکه سالانه 300 تا 350 میلیارد تومان یارانه دولت برای نان در مازندران است، تصریح کرد: می‌توان با کاهش ضایعات، حدود 120 میلیارد تومان در این بخش صرفهجویی کرد و مابه‌التفاوت آن با سود 5 درصد در اختیار تولیدکنندگان قرار بگیرد.

** به گزارش آوای خزر در ادامه این نشست، خبرنگاران رسانههای مختلف سؤالات خود را مطرح کردند.

وی درباره قیمت نان گفت: از آذرماه 93 تاکنون تغییری در قیمت نان ایجاد نشده است، لذا هم در بحث ساختاری نیاز به ارتقای کیفی داریم و هم در بخش قیمت نان باید پیشنهاد بدهیم که قیمت نانها براساس کیفیت افزایش یابد.

جعفری درباره نانواییهای آزادپز اظهار داشت: هیچ نظارتی بر آزادپزها نیست و بهنوعی آزادپزها ملاک ارزشیابی نان شدند! ماهیت نظارت بر کارگروه آرد و نان در شهرستانها به ریاست فرمانداران است، مجوز آزادپز ارتباطی به غله ندارد.

وی خواستار عهدهدار شدن اداره غله و خدمات بازرگانی به عنوان دبیر کارگروه آرد و نان شد و اعلام کرد که این مسئولیت در حال حاضر به عهده سازمان صنعت، معدن و تجارت است.

سهیمه تولیدات کارخانجات آرد عادلانه نیست/ آموزش ارتقای کیفی نان به 600 نانوا در مازندران/ ظرفیت سیلوها و انبارهای نگهداری غله در منطقه 2 ، 1.87 میلیون تن است

** سهمیه تولیدات کارخانجات آرد، کاملاً عادلانه نیست

مدیر غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور در پاسخ به سؤال خبرنگار آوای خزر درباره ناعادلانه بودن سهمیه تولید کارخانجات آرد، بیان کرد: 50 درصد سهمیه آرد تولیدی در کارخانجات براساس درجهبندی آنها و بسته به پارامترهایی در نظر گرفتهشده است و از اینرو سهمیهای را برای کارخانجات معین کردیم.

این مسئول گفت: البته این سهمیهها 100 درصد عادلانه نیست و تاحدود زیادی براساس ظرفیت است.

وی درباره سوال دیگری از خبرنگار آوای خزر درباره انواع آرد تولیدی در کارخانجات آرد مازندران، اعلام کرد: در واقع این کارخانجات توانایی تولید هر نوع آرد مصرفی را براساس ذائقه و درخواست مشتریان خود دارند، اما بطور معمول در هر کارخانه آرد نول، آرد ستاره 18 تا 21.5 درصد و آرد 18 درصد (یارانهای) مخصوص نانواییها تولید میشود که مقداری اسید فولیک برای غنیشدن آرد 18 درصد اضافه میشود.

جعفری در پایان با بیان اینکه از مجموع 4200 نانوایی در مازندران حدود 800 نانوایی آزادپز و بقیه یارانهای هستند،گفت: کمتر از 10 درصد نانوایی‌های مازندران درجه یک هستند.

به گزارش آوای خزر، تور رسانهای خبرنگاران مازندران برای بازدید از کارخانجات غله مازندران در این دوره، به کارخانه آرد معماریان در جاده ساری – نکا و کارخانه آرد رضایی نکا اختصاص داشت.

انتهای پیام/ 1001

مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها