دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۰۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۰
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران:
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: یکی از چالش‎های مهم در تولید برنج مربوط به تغییر کاربری اراضی و تبدیل مزارع شالیزاری به باغات است که این امر، تهدیدی برای امنیت غذایی در داخل و خارج استان است.
به گزارش آوای خزر از ساری، دلاور حیدرپور صبح امروز در همایش ملی برنج با اشاره به اینکه سالانه حدود 5 هزار میلیارد تومان گردش مالی حاصل از خرید و فروش برنج مازندران را در کشور داریم که رقم بسیار زیادی است، اظهار داشت: هر چند مازندران تولید کننده بیش از 40 درصد برنج مورد نیاز کشور است اما حمایت‎های لازم در این زمینه صورت نمی‎گیرد و می‎بینیم گاه در فصل برداشت برنج کشاورزان با مشکلاتی مواجه می‎شوند.

وی با اشاره به مسائلی که مزارع برنج استان مازندران را تهدید می‎کند، افزود: یکی از چالش‎های مهم در این بخش مربوط به تغییر کاربری اراضی و تبدیل مزارع شالیزاری به باغات است که این امر، تهدیدی برای امنیت غذایی در داخل و خارج استان است، لذا باید حمایت بیشتری از کشاورزان شالیکار صورت بگیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه دستگاه‎های تبدیل شلتوک به برنج فرسوده شده‎اند و صاحبان کارخانجات باید دستگاه‎های مدرن را به مجموعه صنعتی خود بیاورند، گفت: دولت در این زمینه تسهیلاتی را در نظر گرفته است و صاحبان کارخانجات شالیکوبی موظف هستند که برای جلوگیری  از هدررفت محصول استراتژیک برنج، دستگاه‎های خود را مجهز کنند.

این مسئول بیان کرد: از مجموع 900 واحد شالیکوبی که در استان داریم تنها یک سوم آنها مدرن شده‎اند و این رقم خوبی نیست.

حیدرپور با اعلام اینکه تنها یک درصد برنج مازندران دارای آلودگی است و کشاورزان مازندران بسیار متعهد هستند، افزود: یکی از مشکلاتی که گاهی برنج مازندران را تضعیف می‌کند، اختلاط آن توسط دلالان است که باید ابزارهایی برای برخورد با این سودجویان اتخاذ شود.

وی در پایان با بیان اینکه هزینه تولید برنج بالاست، گفت: استفاده از روش‎های نوین در کاشت، داشت و برداشت که بتواند هم مصرف آب را مدیریت کند، هم به افزایش راندمان تولید در هکتار و هم به برداشت مکانیزه بینجامد را به کشاورزان توصیه می‎کنیم.

انتهای پیام/ 1001
مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار