
آوای خزر - زهره سعادتفر: شورای شهر دوره پنجم مرکز استان را شاید بتوان به مثابه داستانی از پیش نوشته شده دانست که از روی کاغذ قرائت شد به طوریکه در فرآیند انتخابات اخیر شورای شهر ۷ نفر از منتخبان از یک جریان خاص مجوز حضور در صحن علنی شورای شهر را کسب کردند و تنها دو نفر خارج از این جریان بودند لذا با شروع بهکار منتخبان مردم در پارلمان مدیریت شهری مشخص شد که بخش زیادی از اعضای شورای شهر تمایل و قرابت فکری به شهرداری ساری و تیم مدیریتی ساختمان عمارت دارند.
... کما اینکه قابل ذکر است ۴ تن از اعضای فعلی با قرارگرفتن در لیست امید اصلاح طلبان توانستند رای مردم را کسب کنند اما همان طور که پیشبینی میشد برخلاف سوگند و عهدی که بسته بودند رفتار کردند و عملا می توان گفت لیست امید (اصلاح طلبان) در شورای شهر ساری آنطور که پیش بینی میشد به یک یا دو نفر خلاصه شده است.
این پایان ماجرا نبود، رفته رفته شاهد داغ شدن تنور انتقادات از شهرداری ساری ، ورود سازمان بازرسی و تشکیل پرونده قضایی تخلف مالی در یکی از سازمان های تابعه، حتی لغو شدن برخی از قراردادهای صوری در شهرداری ساری بودیم.
رفتن شهردار ساری به وزارت راه و شهرسازی را می توان غیرمنتظرهترین اتفاق برای برخی از اعضای شورای شهر دانست. هر چند که عدم پاسخگویی شهردار سابق به برخی از علامت سؤال ها همچنان باقی مانده است اما به هر حال مهدی عبوری به ساختمان «شهید دادمان» کوچ کرد و این پایان، آغاز راه جدیدی برای شورای شهر شد.
اکنون که بیش از یک ماه است ساختمان عمارت با سرپرست اداره می شود تلاش های برخی از اعضای شورای شهر و مدیران سابق و فعلی شهرداری ساری در مقابله با برخی از گزینه های شهرداری ساری رنگ و بوی جدیتری به خود گرفته است که بازهم می بایست گفت این داستان از پیش نوشته شده حکایت از این سناریو دارد که در صحن علنی شورای شهر چپ در برابر چپ قرار گرفته است و اصلاح طلبان مرکز استان برای انتخاب یک شهردار از خانواده خود ( لیست امید )نمی توانند به اجماع و یکپارچگی مناسب دست یابند.
حال باید گفت در آستانه انتخاب شهردار جدید ساری، اصلاح طلبانی که در انتخابات شورای شهر پنجم متعهد شده اند که از فراکسیون امید تبعیت کنند اکنون باید در برابر افکار عمومی پاسخگوی عملکرد خویش باشند.
شاید بتوان صراحتا گفت از ابتدا هم روشن بود که برخی چهره های پا به سن گذاشته که در صف اصلاح طلبی حضور دارند نسبت به تعهدات خویش در میثاق نامه لیست امید بدعهدی خواهند کرد.
در جلسه روز شنبه هفته جاری در شورای شهر ساری مشخص شد که 9 نفر کاندیدای شهرداری ساری بودند و در نهایت دو نفر شامل عبدالحمید فرزانه سرپرست فعلی شهرداری و کوروش یوسفی عضو فعلی شورای شهر ساری، حائز شرایط بودند و قرار است در جلسه آینده، اعضای شورای شهر نظر نهایی خود را برای انتخاب شهردار جدید( رایگیری) اعلام کنند.
اخبار مازندران
انتهای پیام/ 1369