دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۹۶۴
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۸
استاندار مازندران:
80 درصد ظرفیت گردشگری روستاهای مازندران خالی‌ست
نماینده عالی دولت در مازندران با بیان اینکه 80 درصد ظرفیت گردشگری در روستاهای مازندران خالی‌ست؛ از بخشداران خواست که حداقل 17 ساعت در روز کار کنند و اگر نمی‌توانند شبانه‌روز برای مردم بدوند؛ کار خود را رها کنند.

به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، احمد حسین‌زادگان امروز در  نشست مشترک بخشداران و  روئسای شورای بخش استان با بیان اینکه 2 هزار و ۲۰۰ دهیار و 7 هزار و ۷۰۰ عضو شورای اسلامی روستاها در اختیار و در کنار بخشداران هستند، اظهار کرد: بخشداران برای بالفعل کردن ظرفیتهای بخش بدون حاشیه و با بهره گیری از همه ظرفیت ها برنامه بدهند و براساس آن عمل کنند و بدانند که اولویت نخست برای اعتلای استان؛ عمل به برنامه ها، تحقق راهکار های اقتصاد مقاومتی، حمایت از کار آفرینی  و جذب سرمایه گذار است و بخشداران در این راستا مسئولیت اساسی دارند.

وی با تاکید بر اینکه بخشداران باید با دغدغه‌مندی و احساس مسئولیت بالا برای مردم کار کنند و هرکس نمی‌تواند دغدغه کار مردم را داشته باشد و شبانه‌روز برای مردم بدود، کار خود را رها کند، گفت: بخشداران نباید برای کار مردم شب راحتی داشته باشند، یعنی حداقل باید ۱۷ ساعت در شبانه‌روز کار کنند.

نماینده عالی دولت در مازندران بیان کرد: بخشداران باید با امکانات و ظرفیت‌های موجود، برنامه‌های خود را عملی کنند و برای مردم وقت بگذارند و در میان آنان باشند.ماموریت مهم و اساسی بخشداران؛ زنده‌کردن امید در جامعه است.

استاندار مازندران ادامه داد: با استفاده درست و علمی  از منایع محیط زیست و منابع انسانی مازندران می توان بیکاری و فقر را در استان ریشه کن ساخت و با کشاورزی و زیربخش های آن می‌توان رونق تولید و اشتغال را تحقق بخشید.

"در حال حاضر فقط از معادن شن و ماسه مازندران استفاده می‌شود. این در حالی است که معادن متنوع و بسیار زیادی در استان وجود دارد که بخشداران باید آنها را مورد توجه قرار دهند".

وی بیان کرد: بخشداران در خصوص ساخت و سازهای بی رویه و غیر مجاز مسئول هستند و باید در حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی که انفال محسوب می‌شود، کوشا باشند و قوانین و مقررات را سرلوحه کارهایشان قرار بدهند.

حسین‌زادگان از بخشداران مستقر در سواحل دریای خزر، حوزه کوهستانی و ییلاقات و بخشداران در حوزه دشت و جلگه خواست تا از همه ظرفیت‌های اقتصادی استفاده کنند تا رونق اقتصادی محقق و افزایش درآمد مردم بویژه در روستاها ملموس شود.80 درصد ظرفیت گردشگری روستاهای مازندران خالی‌ست

 نماینده عالی دولت در مازندران تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد هنوز ۸۰ درصد ظرفیت گردشگری بویژه بوم‌گردی در روستاهای مازندران خالی است. صنایع دستی منحصر به‌فرد روستاییان در فروش با مشکل مواجه است. زمین‌های شیب دار استان بلاکشت مانده است. در بهره‌گیری از ظرفیت‌های شیلاتی، زنبور داری، دام و طیور، گل و گیاه، کشت دوم و استفاده از آبگرم‌های طبیعی شاهد ضعیف هستیم.

 حسین‌زادگان با این اطمینان که توسعه استان با برنامه‌های راهبردی بخشداران، دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها محقق و عملیاتی می‌شود، اظهار کرد: هیچ طرح و برنامه استانی و منطقه ای نباید نیمه کاره رها شود؛ طرح مازندران پاک، ساماندهی پسماند، توسعه بوم‌گردی و اقتصاد دریا، ورزش همگانی، رونق تولید و اشتغال و ... طرحی زینتی نیستند و عملی‌کردن آنها سبب تعالی مازندران است.

استانداران مازندران بار دیگر با دعوت به همدلی در استان گفت: باید با اعتدال سیاسی همه را در جهت توسعه مازندران همراه کرد، واگرایی و اختلاف بر سر هیچ و پوچ در مازندران از عوامل اصلی عقب ماندگی این استان است.

"اگر همه باهم باشیم و بخشداران از اعضای شورای اسلامی و دهیاران به‌درستی استفاده کنند، به نتیجه می‌رسیم".


اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1001/ب

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: