دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۳۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۲
قبولی در رشته پزشکی از طریق رقابت‌های آزاد بسیار سخت بوده، چرا که تمام افرادی که در رشته علوم تجربی تحصیل می‌کنند با هدف قبولی در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کنکور شرکت می‌کنند.

 بشیر خالقی نماینده مردم خلخال در مجلس شورای اسلامی؛خبرگزاری خانه ملت ، در مورد اعتراض تعدادی از دانشجویان پزشکی سهمیه مناطق محروم مبنی بر نبود پاسخگویی به سوال‌های آنها پیرامون نحوه اخذ مجوز احداث مطب، شرکت در آزمون تخصصی و تعداد سال‌هایی که تعهد خدمت دارند، گفت: بی‌تردید این مجوز باید از طریق قانون به آنها داده شود که در شرایط کنونی امکانپذیر نیست، چرا که امتیازی که به این افراد داده شده در شرایطی بوده که امتیاز لازم برای قبولی در رشته‌های پزشکی را کسب نکرده و تنها با استفاده از سهمیه 30 درصدی برای رفع مشکل کمبود پزشک در مناطق محروم پذیرفته شده‌اند.

نماینده مردم  خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: آنچه مسلم است قبولی در رشته پزشکی از طریق رقابت‌های آزاد بسیار سخت بوده، چرا که تمام افرادی که در رشته علوم تجربی تحصیل می‌کنند با هدف قبولی در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کنکور شرکت می‌کنند.

وی تصریح کرد: افرادی هم که به این طریق به عنوان دانشجوی پزشکی وارد دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌شوند نیز بعد از اتمام دانشگاه باید 2 سال طرح بگذرانند، سپس بار دیگر در آزمون تخصصی شرکت کرده و بعد از قبولی و اتمام این دوره نیز به عنوان ضریب کا در بخش‌های مورد نیاز که عمدتا مناطق محروم هستند، فعالیت کنند.

دانشجویان سهمیه 30 درصدی تفاوت زیادی با سایر دانشجویان پزشکی دارند

این نماینده مردم در مجلس دهم، یادآور شد: دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف تامین نیاز کمبود پزشک در مناطق محروم سهمیه‌ای را ایجاد کردند که 30 درصد از افراد بومی که نمره قابل قبول را کسب نکرده‌اند در کنار دانشجویان پزشکی که رتبه کمتر از سه رقمی داشته‌اند در رشته پزشکی تحصیل کنند، بنابراین این افراد هم از نظر امتیاز، تفاوت زیادی با 3 هزار قبول‌شدگان رقابت‌های آزاد کنکور که از بین نیم میلیون شرکت‌کننده پذیرفته شده‌اند، دارند و هم چون تعدادشان کمتر است، شانس بیشتری برای تحصیل در رشته پزشکی دارند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: این نکته فراموش نشود که این سهمیه تنها برای رفع نیاز کمبود پزشک در مناطق محروم ایجاد شده است، بنابراین اگر آنها معترض هستند و تمایل به پایبندی به تعهدی که داده‌اند، ندارند، می‌توانند مجدد در کنکور شرکت کنند تا از امتیاز سایر دانشجویان پزشکی از جمله احداث مطب بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/۱۰۰۰

منبع: خانه ملت
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار