دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۱۱۵
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳
رییس هیات نجات غریق و غواصی مازندران اعلام کرد
جان‌باختن 40 نفر در آب‌های مازندران/ مرگ 28 تن در طرح‌های سالمسازی دریای مازندران
رییس هیات نجات غریق و غواصی مازندران با اعلام اینکه از ابتدای طرح‌های سالمسازی دریا تاکنون 40 نفر بر اثر غرق‌شدگی جان باختند، تصریح کرد: این تعداد در دریا، در ساعات کاری منجیان غریق و یا در رودخانه‌ها، سنگ‌چین و مکان‌های دنج، و خارج از طرح دریا به‌لحاظ زمان و مکان، غرق شدند.

نقی کریمیان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار آوای خزر در شهرستان ساری با یادآوری اینکه طرح‌های سالمسازی دریا از اول خردادماه آغاز شده است و تا پایان شهریورماه ادامه دارد، بیان کرد: 375 نقطه ساحلی حادثه‌خیز در سواحل مازندران شناسایی و مشخص شده‌اند. برای سال‌جاری 950 نجات غریق آقا و خانم در مناطق حادثه‌خیز سواحل آزاد، و 420 نفر در 95 طرح دریا به‌کارگیری شده‌اند.

وی اعلام کرد که از آغاز طرح‌های سالمسازی دریا در مازندران تا امروز پنج‌شنبه 14 شهریورماه، 1180 نجات‌یافته داریم که از این تعداد، 883 نفر مرد و 297 نفر زن بودند. همچنین از این تعداد 56 نفر به بیمارستان اعزام شدند که شامل 45 مرد و 11 زن بودند.

رییس هیات نجات غریق و غواصی مازندران درباره تعداد غرق‌شدگان تصریح کرد: در مجموع طی این مدت، متاسفانه 40 نفر در استان مازندران بر اثر غرق‌شدگی جان باختند.

جان‌باختن 40 نفر در آب‌های مازندران/ مرگ 28 تن در طرح‌های سالمسازی دریای مازندران

کریمیان ادامه داد: از مجموع 40 نفر، 28 نفر شامل 25 مرد و 3 زن در ساعت کاری منجیان از 8 صبح تا 8 شب غرق شدند و 12 نفر دیگر در رودخانه‌ها، سنگ‌چین و شب‌ها بعد از ساعت 20 در خارج از طرح‌ها، در مناطق دنج و در دریای طوفانی جان خود را از دست دادند.

وی بیان کرد: از مجموع غرق‌شدگان، 3 نفر کودک هستند، همچنین تعداد غرق‌شدگان بومی 12 نفر و غیربومی 28 نفر است.

وی در پاسخ به اینکه چه تعداد افرادی داشتید که هنگام نجات فرد دیگری، خود نیز غرق شده‌اند، گفت: یکی از توصیه‌های مهم ما این است که اگر کسی در حال غرق‌شدن بود؛ سایر دوستان و بستگان شتاب‌زده و خودسرانه اقدام نکنند، از عوامل امدادی، و ناجیان و جت‌رانان کمک بگیرند. در همین زمینه متاسفانه 6 نفر داشتیم که جان خود را به دلیل اقدام شتاب‌زده از دست دادند.

رییس هیات نجات غریق و غواصی مازندران تاکید دیگری نیز داشت و آن اینکه مسافران و گردشگرانی که برای شنا وارد دریا می‌شوند به هیچ وجه در مسیر جت‌اسکی و قایق‌ها قرار نگیرند، متاسفانه 6 نفر نیز امسال در تصادم دریایی جان خود را از دست دادند.

کریمیان در پایان باز هم توصیه کرد که مسافران و گردشگران حتما از طرح سالمسازی دریا استفاده کنند، به توصیه‌های ناجیان غریق توجه داشته باشند، در مکان‌های دنج، در سنگ‌چین و اسکله‌ها و در شب که ناجیان غریق حضور ندارند، شنا نکنند.

به گزارش آوای خزر، سال گذشته 47 تن در طرح‌های سالمسازی دریای مازندران در ساعات حضور ناجیان غریق از 8 صبح تا 8 شب غرق شدند.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1001

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها