دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۳۲۴
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۴
قرارگیری بلندمدت در مقابل آلاینده های ناشی از اگزوز اتومبیل ها با افزایش ریسک یک مشکل شایع چشمی موسوم به «دژنراسیون ماکولا» ارتباط دارد.

به گزارش آوای خزر، یافته ها نشان می دهد قرارگیری در معرض بیشترین میزان آلاینده های هوا با افزایش دو برابری خطر این مشکل چشمی در افراد 50 سال به بالا مرتبط است.

دژنراسیون ماکولا یک بیماری مرتبط با تباهی لکه زرد چشم است که بر بخش میانی شبکیه موسوم به ماکولا تاثیر می گذارد. این عارضه یکی از شایع ترین علت نابینایی در افراد مسن بوده و عمدتا ناشی از عوامل ژنتیکی و فاکتورهای محیطی است.

قرارگیری بلندمدت در معرض آلودگی هوا با افزایش خطر برخی مشکلات نظیر بیماری های تنفسی و قلبی-عروقی مرتبط است. اما کمتر در مورد ارتباط آن با سلامت چشم پرداخته شده بود.

محققان تایوانی در این مطالعه داده های مربوط به بیمه سلامت و کیفیت هوا را از سال 1998 تا 2010 بررسی کردند تا به رابطه بین قرارگیری بلندمدت در معرض آلاینده های اکسید نیتروژن و مونوکسیدکربن و افزایش خطر دژنراسیون ماکولا پی ببرند.

از آنجائیکه این مشکل در گروه سنی مسن شایع تر است محققان تنها بر 39,819 فرد 50 سال به بالا تمرکز کردند. در طول مدت، 1442 فرد مبتلا به دژنراسیون ماکولا شدند.

محققان دریافتند افراد در معرض بیشترین میزان اکسید نیتروژن (بیش از 9825.5 ppb) حدود دو برابر (91 درصد) بیشتر در معرض ابتلا به دژنراسیون ماکولا قرار داشتند.

همچنین افراد در معرض بیشترین میزان مونوکسیدکربن (بیش از 297.1 ppm) 84 درصد بیشتر با احتمال ابتلا به دژنراسیون ماکولا روبرو بودند.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار