دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۷۱۳
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۷
رئیس اتاق بازرگانی اعلام کرد
ولگاگراد؛ دروازه‌ای که مازندران را به بازارهای اروپای شرقی می‌رساند
استان ساحلی ولگاگراد روسیه که 2 مهرماه قرار است سرای تجاری مازندران در آن با حضور استانداران مازندران و ولگاگراد و طرف‌های بخش خصوصی افتتاح شود؛ یک فرصت مغتنم برای رشد تجاری این استان و از طرفی دروازه‌ای است که با مدیریت و اهتمام بخش دولتی و خصوصی می‌تواند مازندران را به بازارهای اروپای شرقی برساند.

به گزارش آوای خزر، استان ولگاگراد روسیه به مرکزیت شهری به همین نام با بیش از یک میلیون جمعیت در جنوب غربی روسیه و در کنار رود ولگا قرار دارد. این شهر در سال 2018 میزبان بیست و یکمین دوره مسابقات جام جهانی فوتبال بوده است. ولگاگراد به سبب نبرد معروف استالینگراد، با بناهای تاریخی از دوران جنگ معروف شده و یکی از تندیس‌های آن نیز “مام میهن فرامی‌خواند” است، هر چند روزگارانی نیز آن را استالینگراد می‌خواندند.

این شهر در در سال ۱۵۸۹ با نام تزاریتسین پایه‌گذاری شد، در سال 1961 به ولگاگراد تغییر یافت. و هر چند جنگی سخت سبب شد تا تمام شهر ویران شود اما اکنون یک شهر مدرن و بزرگ در شرق منطقه ولگاست که به طول 90 کیلومتر در ساحل ولگا قرار دارد‪.

ولگاگراد با توجه به ساحلی‌بودن شباهت‌های زیادی به استان مازندران دارد و بسیاری از تجار و بازرگانانی که به این شهر سفر کرده‌اند؛ موقعیت حمل و نقل، جغرافیایی، کشاورزی و صنعت آن را بهتر از آستاراخان ارزیابی کرده‌اند.

استان ولگاگراد برای مازندران می‌تواند به‌طور قطع دروازه‌ای برای ورود به استان‌های دیگری چون روستوف(Rostov) و ساراتف، و پس از آن هدف‌گذاری برای اروپای شرقی باشد.

در استراتژیک بودن ولگاگراد شاید همین بس باشد که به گفته” ولادیمیر شکارین” معاون فرماندار ولگاگراد در سفر به مازندران: “استان ولگاگراد با ۱۱۴ کشور دنیا همکاری دارد و صادرکنندگان محصولات خود را ارسال می‌کنند، ما آمادگی داریم از شرکت‌هایی که کالا به ولگاگراد و روسیه صادر می‌کنند حمایت کنیم و شرایط برای این کار مهیاست”.

ولگاگراد دارای یک فرودگاه بین‌المللی‌ست، واحد پولی آن روبل، و از نظر زمانی نیز یک ساعت و نیم از ساعت تهران عقب‌تر است. آب و هوای آن سرد و معتدل و بارندگی قابل توجه در آن سبب شده است که محیطی مناسب برای کشاورزی به‌ویژه غلات باشد.

در حال حاضر نیز مازندران به طور کلی با کشور روسیه تبادل کشاورزی در زمینه گل، سبزی و محصولات شیلاتی دارد و کیوی بیشترین صادرات مازندران در بخش کشاورزی است.

در مازندران محصولاتی چون کیوی، پرتقال، سبزی، گوشت مرغ، گل و گیاهان زینتی را مازاد بر تولید داریم و در تبادلات جدید با ولگاگراد به دنبال این هستیم که این محصولات را به صورت پایاپای با غلات، کلزا، سویا و روغن ولگاگراد معامله کنیم و قدم‌هایی نیز برداشته شده است. در این زمینه نقش بنادر امیرآباد و ولگاگراد که دارای 4 بندر بوده و 2 بندر آن مختص گندم است، بسیار حیاتی‌ست.

ضمن اینکه باید یادآور شویم؛ برداشت سالانه غلات در ولگاگراد 2.5 تا 5.6 تن است در حالی که نیازهای مورد نیاز منطقه در حدود یک و نیم میلیون تن است و مازاد آن صادر می‌شود.

ساخت ماشین آلات و وسایل نقلیه و محصولات شیمیایی، استقرار صنایعی در حوزه پالایش نفت، کشتی‌سازی، تولیدات آهن، فولاد و آلومینیوم نیز ازجمله صنایع مهم این شهر است. یک نیروگاه برق وسیع نیز در فاصله کمی از شمال شهر ولگاگراد قرار گرفته است.(بیش از هزار واحد صنعتی کوچک و بزرگ در این شهر مستقر است)

از طرفی ولگاگراد دارای خط آهن مهمی به‌عنوان یک شاهراه حمل و نقل و تجاری است که آن را به سایر مناطق روسیه شامل مسکو، ساراتوف، آستاراخان، منطقه دونباس اوکراین، کوه‌های قفقاز و سیبری متصل می‌سازد. این خط آهن در انتهای شرقی کانال ولگا دن قرار گرفته است، در سال ۱۹۵۲ به منظور ایجاد ارتباط میان دو رودخانه ی بزرگ در روسیه جنوبی افتتاح شد. جاده اروپایی ای.چهل طولانی‌ترین نقطه مسیر اروپایی است که از میان شهر ولگاگراد گذشته و شهر کالاییس در فرانسه را به شهر ریدر قزاقستان متصل می سازد. بزرگراه M6 نیز که رابط میان مسکو و دریای خزر است، از این شهر می گذرد.

ولگاگراد همچنین دارای مناطق بسیار دیدنی‌ست، از آثار تاریخی گرفته تا بنادر تفریحی توریستی، ضمن اینکه یادآور می‌شویم مسابقات فوتبال جام جهانی 2018 را میزبانی کرده است. این جاذبه‌ها و معماری‌های دیدنی در شهری که خود را پس از جنگ استالینگراد بازسازی کرده است؛ برای مازندران می‌تواند تجربه خوبی باشد.

در سال گذشته و زمانی‌که”آندری بوچاروا” فرماندار ولگاگراد به استان مازندران سفر کرده بود؛ یادداشت تفاهم در زمینه‌های تجاری، اقتصادی، تکنولوژی، اجتماعی و فرهنگی به امضاء رسید و در آن اشاره‌ای به بخش گردشگری شد که این دو استان می‌توانند تبادلات خوبی داشته باشند.

خط لوله گاز، تولید برق، پروژه‌های راهسازی و حمل و نقل از جمله انتقال کالا از مسیر آبی، کشاورزی، داروسازی و همچنین صنعت گردشگری، از منافع مشترک منطقه ولگوگرا با ایران – مازندران بود که ولادیمیر شکاربن معاون فرماندار ولگاگراد نیز در گفتگو با خبرگزاری روسی بر آن تاکید داشت.

افزایش حجم مبادلات با روسیه از طریق سرای تجاری

اما پس از گشایش سرای تجاری ایران در آستاراخان که در پی تبادل همکاری بین این استان و استان گیلان صورت گرفت؛ مازندران نیز به دنبال شرایطی بود که بتواند با توجه به زمینه و بستر لازم در حوزه‌های کشاورزی، صنعت، گردشگری، علمی و پژوهشی دروازه جدیدی از همکاری با روسیه را داشته باشد.

در نتیجه‌ی رایزنی‌های انجام‌شده طی دو سه سال گذشته، سرانجام مقرر شد که در مهرماه امسال سرای تجاری مازندران در طبقه بالای اتاق بازرگانی شهر ولگاگراد با بیش از 100 غرفه راه‌اندازی و در مراسمی رسمی افتتاح شود.

اخیراً نیز رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران سفری به ولگاگراد داشته تا آخرین هماهنگی‌ها را صورت دهد. عبدالله مهاجر در جمع خبرنگاران از این اتفاق بسیار خرسند است اما او همچنان با حجم مبادلات فعلی ایران و استان مازندران با روسیه رضایتی ندارد و آن را کمتر از 2 میلیارد دلار در سال اعلام کرد.

مهاجر مصمم است که باید برای تحقق هدف‌گذاری 3 میلیارد دلاری جهت توسعه صادرات مازندران بسیار تلاش کنیم تا بتوانیم بازارهای بیشتری را به‌دست بیاوریم.

وی دلیل شرایط فعلی در حجم ناچیز مبادلات با روسیه را نبود تعهد تجاری بلندمدت از سوی تجار ایرانی، مشکل مجراهای پولی و مالی، ضعف صنایع تبدیلی و قدیمی بودن آنها، و از همه مهم‌تر فقدان برخورداری تجار ایرانی از معافیت‌های عضویت در سازمان همکاری اوراسیا اعلام کرده است.

مهاجر همچنین ولگاگراد را فرصتی برای تجار و بازرگانان ایرانی اعلام کرد که هم تجربه خوبی را می‌توانند به‌دست بیاورند و هم افزایش ریسک‌پذیری را در آنها تقویت می‌کند ضمن اینکه هم فرصتی برای افزایش مبادلات با کشور مهم و استراتژیک روسیه و هم ورود به بازارهای اروپای شرقی‌ست.

با توجه به شرایطی که در ولگاگراد برای تجار مازندرانی فراهم شده است؛ دولتمردان در کنار بخش خصوصی باید عزم خود را برای پیشرفت‌های بیشتر به‌کار بگیرند، آنچه امروز در حال رخ‌دادن است محصول ساعت‌ها گفتگو و هزینه‌های قابل توجه است، باید این تلاش‌ها با همکاری و درک متقابل بین دولت و بخش خصوصی به ثمر بنشیند و آنگاه تک‌تک مردم مازندران و ایران از آن سود ببرند.

مازندران با شباهت‌هایی که به ولگاگراد دارد؛ همچون دارا بودن دریا، فرودگاه، بندر، نیروگاه، سواحل زیبا، کشاورزی پُررونق، صنایع، معادن و همچنین تجاری که چشم به بازارهای هدف از طریق دریای خزر دوخته‌اند؛ می‌تواند ولگاگراد را نه یک مقصد بلکه دروازه‌ای به‌سمت فرصت‌های جدید تجاری ببیند.

سرای تجاری مازندران 2 مهرماه با حضور استانداران مازندران و ولگاگراد در فدراسیون روسیه افتتاح می شود.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1354

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها