دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۸۶۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۱:۳۵
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران اعلام کرد
افزایش اعتماد خانواده‌ها به نظام تعلیم و تربیت/ رشد 81 درصدی کمک‌های خیران به آموزش و پرورش مازندران
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از رشد 26 درصدی میزان کمک اولیای این استان به مدارس در سال تحصیلی گذشته خبرداد و این رقم را نشان از افزایش اعتماد خانواده‌ها به آموزش و پرورش و اهمیت آنها به امر آموزش فرزندان‌شان دانست. وی همچنین از رشد 81 درصدی کمک‌های خیران به آموزش و پرورش در این استان خبرداد.

به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، عسکری نیکزاد روز یک‌شنبه در نشست خبری که به مناسبت بازگشایی مدارس در سالن نشست‌های باشگاه فرهنگیان ساری برگزار شد با اعلام اینکه 4 هزار و 492 مدرسه در استان مازندران با 23 هزار و 102 کلاس درس، میزبان 529 هزار و 49 دانش‌آموز با احتساب دانش‌آموزان پیش‌دبستانی است، اظهار امیدواری کرد که سال تحصیلی 98 – 99 سالی پربار و همراه با موفقیت و افتخار برای دانش‌آموزان و دبیران باشد.

وی همچنین تعداد کارکنان آموزش و پرورش استان را برای سال تحصیلی جدید 34 هزار و 964 نفر اعلام کرد که 331 نفر ماده 28 و دانشجوی تعهد دبیری در سال جدید به این تعداد اضافه خواهد شد.

افزایش اعتماد خانواده‌ها به نظام تعلیم و تربیت/ رشد 81 درصدی کمک‌های خیران به آموزش و پرورش مازندران

 مدیرکل آموزش و پرورش مازندران درباره موفقیت‌ها و رتبه‌های برتر استان در سال تحصیلی گذشته بیان کرد: کسب رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی دستگاه‌های اجرایی استان، رتبه دوم جشنواره نوجوان خوارزمی، رتبه نخست جشنواره شیمی و جامعه‌شناسی کشور، رتبه نخست جشنواره نوآوری آموزشی در سطح ملی، کسب رتبه نخست جشنواره زیست‌فناوری توسط دانش‌آموز شایان یوسفی، رتبه سوم المپیاد دانش‌آموزی نانو، رتبه نخست در جشنواره تجارب برتر مدیران و کسب رتبه نخست جشنواره نوآوری‌های آموزشی توسط دبیران دوره اول متوسطه ازجمله این موفقیت‌ها هستند.

 وی تشکیل شاخه دانش‌آموزی سمن‌ها را یکی از موفقیت‌های مهم آموزش و پرورش استان بیان کرد و گفت: در حال حاضر براساس تعهدی که به استانداری مازندران داده شده بود در مرحله نخست به خوبی پیش رفتیم.

"برگزاری جشنواره هنرهای آوایی در همه مدارس استان، جشنواره کارآفرینان آینده برای هنرجویان هنرستان‌ها، رویداد المپیاد کارآفرینی، اجرای طرح نماد و توانمندسازی دانش‌آموزان و والدین، برگزاری کنفرانس علمی"پیش‌دبستانی موتور محرک"، برگزاری مسابقات قرآنی، عترت و نماز، برگزاری جشنواره گویندگی خبر و برگزاری جشنواره "سازت را کوک کن" با هدف کشف استعدادهای هنری دانش‌آموزان در زمینه موسیقی با مشارکت 500 دانش‌آموز و انتخاب 60 اثر برتر، از دیگر اقدامات آموزش و پرورش مازندران طی سال تحصیلی 97 – 98 بوده است".

نیکزاد با اشاره به پیگیری‌هایی که برای طرح ایران‌مهارت در مدارس استان انجام شده است، تصریح کرد: براساس بند 5 و 6 سند تحول بنیادین با هدف کسب هر دانش‌آموز یک مهارت، برای 4 هزار دانش‌آموز در رشته‌های هنر، طلا و جواهر، فناوری اطلاعات، طب سنتی، رباتیک، کارآفرینی، گردشگری، صنایع خودرو و ... شرایط مهارت فراهم شد.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به آمار اسکان فرهنگیان در تابستان سالجاری اعلام کرد: از ابتدای تابستان 98 تا روز 31 شهریورماه 920 هزار نفرروز اسکان داده شدند که رشد 9 درصدی نسبت به تابستان 97 به لحاظ تعداد پذیرش و با کسب 17 میلیارد ریال درآمد، رشد 33 درصدی از لحاظ درآمد نسبت به مشابه سال گذشته داشته است.

وی همچنین میزان درآمد اختصاصی آموزش و پرورش استان مازندران از ابتدای فروردین تا پایان مردادماه امسال را 185 میلیارد ریال اعلام کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که به میزان 140 میلیارد ریال بوده است، رشد 30 درصدی را نشان می‌دهد.

افزایش اعتماد خانواده‌ها به نظام تعلیم و تربیت/ رشد 81 درصدی کمک‌های خیران به آموزش و پرورش مازندران

نیکزاد در ادامه از رشد 29 درصدی آموزش و پرورش استان در درآمدهای حاصل از مفاد شورای آموزش در سال 97 به 96 خبرداد و گفت: این میزان از 380 میلیارد ریال به حدود 500 میلیارد ریال) رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران میزان کمک اولیا به مدارس در سال تحصیلی گذشته را حدود 340 میلیارد ریال اعلام کرد که نسبت به سال پیش از آن رشد 26 درصدی داشته و این نشان از افزایش اعتماد خانواده‌ها به آموزش و پرورش و اهمیت آنها به امر آموزش فرزندان‌شان می‌باشد.

وی همچنین از رشد 81 درصدی کمک‌های خیران به آموزش و پرورش در این استان خبرداد و این میزان را از 260 میلیارد ریال در سال گذشته، به 470 میلیارد ریال در سالجاری اعلام کرد.

نیکزاد در بخش دیگری از سخنان خود به بخش تربیت‌بدنی و سلامت دانش‌آموزان و اهمیت آن در رشد جسمی و عقلی پرداخت و گفت: آموزش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ویژه والدین دانش‌آموزان به تعداد 266 هزار و 400 نفر انجام شد.

"برگزاری جشنواره نوجوان سالم با حضور 20 هزار دانش‌آموز در 33 پروژه، برپایی نمایشگاه سیار "پیشگیری" در 656 مدرسه متوسطه اول و دوم، طرح مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان برای پیشگیری(دوره متوسطه اول – پایه هشتم) در 130 کلاس و شرکت 3 هزار و 900 نفر، طرح توانمندسازی روانی و اجتماعی دانش‌آموزان متوسطه اول(پایه نهم) در 200 مدرسه با 6 هزار دانش‎آموز و نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان یا طرح"نماد" در 177 مدرسه به تعداد 3 هزار و 485 نفر در سال تحصیلی 97 - 98 انجام شده است".

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به پیگیری وضعیت 2 هزار و 224 کودک بازمانده از تحصیل در استان تصریح کرد: از این تعداد 1670 نفر شناسایی شدند و بقیه در هیچ مدرسه‌ای ثبت نام نکرده‌اند و هیچ نشانی و شماره‌ای از آنها وجود ندارد.

وی در پایان از شهروندان سراسر مازندران خواست که مسائل مربوط به حوزه آموزش و پرورش را با سامانه پیامکی 100011333 در میان بگذارند.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1354

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار