دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۶۴۳
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۲
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران:
نگرش تزیینی به حقوق کودک باید تغییر کند
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با بیان اینکه کودکان به عنوان آینده‌سازان کشور باید در صدر توجهات و برنامه‌ریزی‌های یک جامعه باشند، تاکید کرد: نگاه تزیینی و سطحی به حقوق کودکان باید تغییر کند و تحقق این امر، با همکاری دستگاه‌های همکار که در کنوانسیون حقوق کودک به آن اشاره شده، امکانپذیر است.

به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، سمیه قاسمی‌طوسی روز دوشنبه در چهاردهمین کنفرانس تخصصی حقوق کودک که در چهار محور برگزار شد، اظهار داشت: هر کدام از محورهای عنوان‌شده در همایش نیاز به فرصت زیادی برای بحث و بررسی دارد اما در همین زمان سعی کردیم تا چالش‌ها را عنوان و برای مدیریت آنها با کمک دستگاه‌های متناظر برنامه‌ریزی کنیم.

وی با اشاره به موضوع کودکان فاقد هویت، کودکان کار و خیابانی، کودکان بازمانده از تحصیل و کودک‌آزاری و خشونت علیه کودکان که از محورهای کنفرانس هستند، از سنگینی فعالیت‌هایی گفت که باید به عنوان یک رسالت در جهت تحقق حقوق کودکان و رفع این موانع با کمک دستگاه‌های اجرایی انجام دهند.

قاسمی‎طوسی گفت: هر مشکلی در هر گوشه و یا در بخشی از یک جامعه ایجاد شود، مسلما در سایر بخش‌های کشور تاثیرگذار خواهد بود و به همین دلیل است وقتی که از حقوق کودک صحبت می‌کنیم تنها یک یا چند دستگاه در آن دخیل نیستند، بلکه ده‌ها دستگاه و سازمان درگیر آن می‌شوند که نمی‌توان به آسانی از آنها گذر کرد.

وی با بیان اینکه حقوق کودک، یک حقوق تزیینی نیست که به یک یا چند برنامه خلاصه شود، تصریح کرد: کودکان آینده‌سازان کشور هستند و افرادی از همین کودکان در آینده عهده‌دار سمت‌های مهم کشور خواهند شد، نادیده گرفتن حقوق آنها، نادیده گرفتن آینده کشور است.

‌عضو شورای اداری مازندران ادامه داد: به نظر من آنطور که بایسته و شایسته است، کودکان مورد توجه قرار نمی‌گیرند و دیده نمی‌شوند، جامعه نیز باید این نگاه تزیینی و سطحی را از کودکان بردارد و حقوق کودک را محقق کند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با بیان اینکه چالش‌های زیادی فراروی کودکان است و از طرفی نیز با نارسایی قوانین موجود مواجهیم، افزود: مفاد پیمان‌نامه حقوق کودک از سوی جمهوری اسلامی ایران نیز پذیرفته شده است، اما بسیاری از صنوف با این قوانین آشنایی ندارند و بعضا در برخی کارگاه‌ها و مجموعه‌های مجاز هم، شاهد بکارگیری کودکان هستیم.

وی با اعلام اینکه ضریب حضور کودکان زیر 6 سال در مهدکودک‌ها 15 درصد است، عنوان کرد که متولی آموزش و نگهداری کودک در کشور برابر آنچه قانون تعیین کرده، بهزیستی است؛ اما اکنون در مراکزی خارج از مدیریت این سازمان نیز مهد کودک‌ها را داریم و این وضعیت، بیانگر وجود پیام چندصدایی و نبود متولی مشخص در حوزه کودک است.

قاسمی‌طوسی بیان کرد: آموزش‌ها ناهمگن هستند و شاید خیلی‌ها سلیقه‌ای عمل کنند. در این میان، ضربه و تبعات اصلی متوجه کودکان است.

به گزارش آوای خزر، چهاردهمین کنفرانس حقوق کودک در مازندران امروز دوشنبه 29 مهرماه با حضور محمود عباسی معاون وزیر دادگستری در امور بین‌الملل و حقوق بشر و دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک، همچنین نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد، مدیران کل دستگاه‌های متناظر با کنوانسیون حقوق کودک، برگزار شد و در پایان از مرکز اصلاح و تربیت کودکان و یکی از مناطق آسیب‌دیده مرکز مازندران بازدید شد.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1001

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار