دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۹۰۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۲
مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان خبر داد:
مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: کاهوی آبی گونه مهاجمی است که وجود آن در منابع آبی برخی کشورها به معضلی جدی بدل شده و متاسفانه در منابع آبی استان ما نیز مشاهده شده است.

به گزارش آوای خزر، اینا نوشت: قربانعلی محمدپور در جمع خبرنگاران گفت: گونه جدیدی به نام کاهوی آبی به عنوان گونه مهاجم در برخی منابع آبی استان مشاهده شده است.

وی افزود: با اعلام این خبر گفت: طی پایش های دوره ای نیروهای محیط زیست و همچنین گزارش‌های رسیده، این گونه جدید در برخی از استخرهای طبیعی استان مشاهده شده است.

محمدپور ادامه داد: این گیاه آبزی شناور، بومی آبهای مناطق گرم بوده و گیاهی اکواریومی است که در محیط طبیعی رهاسازی شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان خاطرنشان کرد: برگ های پهن کرکدار و ریشه های افشان گیاه آن را روی سطح آب شناور می کند و  به راحتی از طریق پاجوش های جانبی تکثیر و همراه جریان آب جابجا میشود.

وی افزود: دمای بهینه برای رشد و تکثیرآن بین 20  تا30 درجه سانتیگراد بوده اما در بازه دمایی 17 تا 35 درجه نیز می تواند زندگی کند.

محمدپور تصریح کرد: ورود و رشد و گسترش سریع این گیاه در منابع آبی برخی کشورها به معضلی جدی بدل شده و به همین دلیل حمل و نقل و نگهداری آن ممنوع اعلام شده است.

وی با بیان اینکه این گیاه به عنوان گونهای مهاجم قلمداد می‌شود و قادر است مواد مختلف آب را در خود جمع آوری کند و پس از اتمام دوره زندگی به محیط آبی رهاسازی کند، اضافه  کرد: کاهش تنوع زیستی آبزیان، کاهش نرخ زادآوری و  بقای آبزیان، از دیگر مخاطرات این گیاه است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان با اشاره به تجارب منابع آب شیرین استان در مورد ورود گونه های غیربومی نظیر آزولا و به خصوص سنبل آبی که در حال حاضر  به یک معضل اساسی در  استان بدل شده از همه هموطنان خواست در صورت مشاهده این گیاه در منابع آبی مراتب را به دستگاه‌های ذیربط اطلاع دهند.

وی تاکید کرد: باید از رهاسازی خودسرانه هرگونه گیاه غیربومی به خصوص گونه های آبی در منابع آبی جدا خودداری شود.

محمدپور گفت: با توجه به اهمیت موضوع و با مساعدت استاندار و سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان، مصوبه شورای برنامه‌ریزی توسعه استان به منظور خرید یک دستگاه شناور دیگر برای جمع آوری گیاهان مهاجم سنبل آبی و کاهوی آبی از تالاب‌ها و آب بندان های استان گرفته شده است.

انتهای پیام/ 4000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار