دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۹۳۰۱
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۵
سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌های مازندران/ 17
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران گفت: تایید آسانسور با نظام مهندسی نیست بلکه برعهده اداره‌کل استاندارد قرار داده شده و این یک اشکال بزرگ است، لذا باید این ظرفیت عظیم در سازمان نظام مهندسی ایجاد شود.

سیف‌الله علی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار آوای خزر در سومین نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری مازندران که در مرکز تجارت بین‌الملل سعید دایر است، اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی در این استان 35 هزار عضو در 7 رشته تخصص دارد که 14 هزار عضو دارای پروانه اشتغال هستند.

وی افزود: حدود 6 میلیون ساختمان تحت نظارت این سازمان است و براساس آنچه در مقررات ملی ساختمان از مرحله طراحی تا اجرا باید انجام شود، به طور طبیعی توسط مهندسان صورت می‌گیرد.

رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران در پاسخ به این سوال که چرا نظارتی بر اقدامات مهندسان نمی‌شود تا حدی که برخی از آنها حتی بدون بازدید، ایمنی و کیفیت ساخت و ساز ساختمان را تایید می‌کنند، گفت: ممکن است بین ده‌ها هزار مهندس طرح و ناظر، برخی به وظایف خود عمل نکنند و منکر این قضیه نیستیم چنانکه در تمامی دستگاه‌ها چنین مسائلی وجود دارد اما همه مهندسان بر کیفیت ساخت تاکید دارند.

این مسئول همچنین درباره اینکه برخی از ساختمان‌ها باید براساس طبقات، دارای آسانسور باشند و ایمنی آسانسور نیز از ضروریاتی است که متاسفانه در پایان کار به آن توجه نمی‌شود، پاسخ داد: تایید آسانسور با نظام مهندسی نیست بلکه برعهده اداره‌کل استاندارد قرار داده شده و این یک اشکال بزرگ است، لذا باید این ظرفیت عظیم در سازمان نظام مهندسی ایجاد شود.

" چه لزومی دارد که اداره‌کل استاندارد در این موضوعات دخالت کند، متاسفانه آمار حوادث آسانسور بسیار بالاست و به‌راستی مسئول و مقصر کیست"؟

وی در پایان با بیان اینکه شاهد اتفاقات خیلی خوبی در نظام مهندسی هستیم و مشکلات موجود را با سیستم کنترل و نظارت برطرف می‌کنیم، گفت: این مجموعه تخصصی تلاش دارد که تمامی ساختمان‌های نوساز دارای ایمنی و استحکام لازم باشد و بتواند در زمان سوانح و حوادث کمترین آسیب را متوجه مالکان کند و چه خوب که ساخت و سازها بدون مشکلی باشند.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1354

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار