دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۰۱۴۰
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۵
مصاحبه پژوهشی؛
بیمه کشاورزی در اصل یک ساز و کار مشارکت در ریسک است که از طریق مشارکت با تولید کنندگان در پذیرش ریسک، در هنگام بروز خطر از متضرر شدن تولیدکنندگان جلوگیری نموده و در درآمد وی ثبات ایجاد می کند.

به گزارش آوای خزر : بخش کشاورزی یکی از مهمترین ارکان اقتصادی و اجتماعی در کشورهای مختلف دنیا محسوب می شود که با توجه به نقش آن در توسعه اقتصادی، اجتماعی و تامین امنیت غذایی مردم همواره مورد توجه دولت ها بوده، لذا کشورهای مختلف اعم از توسعه یافته و در حال توسعه همواره این بخش را مورد توجه قرار داده و برای جلوگیری از خطرات جبران ناپذیر آن را به شیوه های مختلف مورد حمایت خود قرار می دهند.

فعالیت در این بخش مهم و حیاتی به علت وابستگی بالای آن به طبیعت و همچنین عوامل و شرایط جوی و محیطی همواره با ریسک پذیری مواجه بوده و تولیدکنندگان این بخش همیشه به علت نوسانات جوی و دیگر بلایای طبیعی خساراتی را متحمل شده به نحوی که در برخی مواقع حاصل تلاش یک سال زراعی آنان جز مشقت و نگرانی چیز دیگری برای آنها نبوده است.
به این خاطر به نظر می رسد فعالان این رکن مهم اقتصادی و اجتماعی برای تداوم فعالیت خود نیاز به حمایت و پشتیبانی دارند که به شیوه های گوناگون از جمله پرداخت تسهیلات، خریدهای تضمینی و بیمه کردن محصولات آنان صورت می گیرد که در این بین با توجه به شرایط محیطی و طبیعی بیمه محصولات کشاورزی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.

ﻛﺸﻮﺭ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﻣﻮﻗﻌﻴﺖ ﺟﻐﺮﺍﻓﻴـﺎﺋﻲ ﺁﻥ ﺑـﺎ ﺍﺑﻌـﺎﺩ ﺗﺸـﺪﻳﺪ ﺷـﺪﻩﺍی ﺍﺯ ﻣﺨـﺎﻃﺮﺍﺕ ﺗﻮﻟﻴﺪی ﺩﺭ ﺑﺨﺶ ﻛﺸﺎﻭﺭﺯی ﺭﻭﺑﺮﻭﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﻫﻤﻴﺖ ﻭ ﺿﺮﻭﺭﺕ ﺗﻮﺟﻪ ﺟﺪی ﺗﺮ ﺑﻪ ﺳﺎﺯﻭﻛﺎﺭ ﺑﻴﻤﻪ ﻛﺸﺎﻭﺭﺯی ﺩﺍﺭﺩ. ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺧﺸﻚ ﺟﻬﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﻣﺨﺎﻃﺮﻩ ﺩﺍﺋﻤـﻲ ﺑﺮﻭﺯ ﺧﺸﻜﺴﺎﻟﻲﻫﺎی ﺩﻭﺭﻩﺍی ﺭﻭﺑﺮﻭﺳﺖ. ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﺍﻳﻦ ﺗﻬﺪﻳﺪ ﻛﺸﺎﻭﺭﺯﺍﻥ ﻭ ﺩﺍﻣﺪﺍﺭﺍﻥ ﺑـﺎ ﺑﺎﺭﻧﺪگی های ﻧﺎﮔﻬﺎﻧﻲ ﻭ ﺑﻲ ﻣﻮﻗﻊ، ﺯﻟﺰﻟﻪ، ﺳـﻴﻞ، ﺳـﺮﻣﺎﺯﺩﮔﻲ ﻭ ﻳﺨﺒﻨـﺪﺍﻥ، ﺗﮕـﺮﮒ، ﺁﻓـﺎﺕ ﻭ ﺑﻴﻤﺎﺭی های ﻧﺒﺎﺗﻲ ﻭ ﺩﺍﻣﻲ ﻭ ﺳﺎﻳﺮ ﺣﻮﺍﺩﺙ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﻳﺎ ﻏﻴﺮﻃﺒﻴﻌـﻲ ﺍﺯ ﻗﺒﻴـﻞ ﺁﺗـﺶ ﺳـﻮﺯی ها، ﺗﺨﺮﻳﺐ ﺍﻧﺒﺎﺭ، ﺍﺯ ﻛﺎﺭﺍﻓﺘﺎﺩﮔﻲ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺁﻻﺕ ﻛﺸﺎﻭﺭﺯی ﻭ ﺍﻣﺜﺎﻝ ﺁﻥ ﻧﻴﺰ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺍﻳـﻦ ﻗﺒﻴﻞ ﺧﺴﺎﺭﺕﻫﺎ ﺣﺘﻲ ﺍﮔﺮ ﺟﺰﺋﻲ ﻫﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﻭﻗﻔﻪ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻢ ﮔﺴﻴﺨﺘﮕﻲﻫﺎی ﺟﺪی ﺩﺭ ﺯﻧـﺪﮔﻲ ﻭ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩی ﺁﻧﺎﻥ ﭘﺪﻳﺪ می ﺁﻭﺭﺩ.
انتهای پیام/2000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها