دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۰۱۵۶
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۲

 به گزارش آوای خزر ، حسن خسته بند عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به عقب ماندن دولت یازدهم و دوازدهم از اجرای برنامه ششم توسعه در حوزه مسکن سازی، گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در قانون برنامه ششم، دولت باید در سال 96 حدود 880 هزار واحد مسکونی و در سال 97 حدود 900 هزار واحد مسکونی تولید می کرد، اما متأسفانه دولت در سال 96 حدود 472 هزار واحد و در سال 97 حدود 473 هزار واحد مسکونی تولید کرد.

 
 
 
 
 
 
 
 
حسن خسته بند

عقب ماندگی 50 درصدی دولت در تولید مسکن منطبق با قانون برنامه ششم توسعه

نماینده مردم بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آمارها ارائه شده نشان دهنده عقب ماندگی 50 درصدی دولت در تولید مسکن منطبق با قانون برنامه ششم توسعه است که این مسئله دلایل و عوامل مختلفی دارد.

وی گفت: متأسفانه در دولت یازدهم شاهد بروز یک رکود بسیار سنگین در بازار تولید مسکن بودیم، این مسئله موجب شد که در دو سال اخیر به دلیل کمبود عرضه مسکن، قیمت ها به صورت چشمگیری افزایش یافت.

توقف تکمیل واحدهای باقی مانده پروژه مسکن مهر یکی دیگر از دلایل عقب ماندگی دولت در تولید مسکن

خسته بند افزود: یکی دیگر از دلایل عقب ماندگی 50 درصدی دولت در تولید مسکن، توقف اجرا و تکمیل واحدهای باقی مانده پروژه مسکن مهر بود، در دولت دهم تمام تلاش ها برای تولید مسکن مهر صورت گرفت، اما در دولت یازدهم، این پروژه به یک مرتبه کنار گذاشته شد، حال در دولت دوازدهم با تغییر مدیریت وزارت راه و شهرسازی بار دیگر بر ضرورت تکمیل واحدهای باقی مانده مسکن مهر تأکید شد.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: از طرف دیگر افزایش هزینه تولید مسکن به ویژه بالا رفتن قیمت مصالح ساختمانی، دست دولت و بخش خصوصی را برای مسکن سازی بست و این مسئله بیش از پیش موجب عقب ماندگی دولت از برنامه های تولید مسکن منطبق با برنامه ششم توسعه کشور شد.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: به نظر می رسد که دولت در شرایط کنونی با تکمیل واحدهای باقی مانده مسکن مهر و اجرای طرح ملی مسکن به دنبال جبران عقب ماندگی ها در حوزه تولید مسکن است که با برنامه ریزی دقیقی می توان بخشی از خلاء موجود در بازار مسکن را مرتفع کرد./

پایان پیام/2000

برچسب ها: مسکن ، حسن خسته بند
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها