دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۰۳۸۰
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۹

به گزارش آوای خزر، همایون هاشمی،  در مورد انتشار اخباری مبنی بر کمبود انسولین در بازار در پی قاچاق این دارو به کشورهای همسایه، گفت: تعدادی گزارش از سوی بیماران مبتلا به دیابت رسیده است که گلایه داشتند از اینکه دسترسی آنها به این دارو با مشکل مواجه شده است، چرا که انسولین در داروخانه‌ها به صورت محدود توزیع می‌شود.

نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب درمجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بر اساس برخی اخبار منتشر شده به نظر می‌رسد سیاست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این گونه است که به صورت کنترل شده و هدایت شده داروها را به دست مصرف‌کنندگان برسانند.

تخصیص ارز دارو به بخش غیر دولتی نباید انحصاری باشد

وی تصریح کرد: هم‌اکنون در بخش غیر دولتی ظرفیت‌ مطلوبی هم در زمینه واردات داروهای فوریتی و هم تامین سایر داروها وجود دارد، بنابراین اگر به موقع ارز مورد نیاز برای این واحدها تامین شود و فراخوان نیز به درستی صورت بگیرد و انحصاری نباشد، می‌توان نگرانی‌های موجود در حوزه تامین دارو را برطرف کرد.

هاشمی اظهار کرد: آنچه در بطن جامعه می‌بینیم نگرانی مصرف‌کنندگان داروی انسولین و خانواده‌های آنها در زمینه دسترسی به آن است، چرا که در این زمینه با مشکلات جدی مواجه شده‌اند و می‌طلبد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بازنگری جامعی در این بخش انجام دهد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، یادآور شد: البته این نگرانی در مورد تامین عمده داروهای فوریتی و خاص وجود دارد که نیاز به مداخله به موقع مسئولان حوزه سلامت دارد که هم نیاز این بیماران را رفع کنند و هم مانع از گسترش دامنه این نگرانی‌ها در سطح وسیعی از جامعه شوند.

رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: هم‌اکنون نگرانی‌هایی نیز پیرامون قاچاق داروهای حیاتی برای بیماران به دیگر کشورها وجود دارد، اما نمی‌تواند دلیل قابل قبولی باشد برای اینکه سهمیه داروخانه‌ها را کاهش دهند، ضمن اینکه مسئولان مربوطه باید به مردم این اطمینان خاطر را بدهند که داروهای مورد نیاز آنها به موقع و با قیمت مناسب به دستشان خواهد رسید./

پایان پیام/2000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار