دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۰۳۸۵
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۴

به گزارش آوای خزر، طرز تهیه شیرینی لیمویی متفاوت و خوش‌عطر به ساده‌ترین روش

پیدا کردن یک اسم برای این شیرینی پرطرفدار کار ساده‌ای نیست. از یک طرف می‌توانیم آن را در دسته بیسکویت‌ها جا دهیم و از طرف دیگر نمی‌توانیم شباهتش را به پای انکار کنیم. اما این شیرینی لیمویی به هر نامی که سرو شود، بعید است که بیشتر از چند دقیقه در ظرف پذیرایی باقی بماند. اگر می‌خواهید با چای گرم در مهمانی‌تان یک شیرینی لذیذ را روی میز پذیرایی بگذارید، ادامه این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه شیرینی لیمویی مخصوص را به ساده‌ترین روش برایتان توضیح می‌دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی لیمویی

آرد یک فنجان
کره پاستوریزه کاله (هم‌دما با محیط) خرید آنلاین نصف فنجان
شکر ساییده یا ریزدانه یک چهارم فنجان
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ بزرگ دو عدد
زرده تخم‌مرغ یک عدد بزرگ
شکر یک فنجان
آرد دو قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه یک چهارم فنجان
پوست لیمو رنده شده یک قاشق غذاخوری
پودر قند برای تزیین روی شیرینی

مرحله اول

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و کف قالب مورد نظرتان را هم چرب کرده و برای گرم شدن در فر بگذارید. سپس در یک کاسه مناسب، یک فنجان آب را با کره مخلوط کنید. بهتر است این کار را با دست انجام دهید تا آرد و کره به خورد همدیگر بروند. یک چهارم فنجان شکر سایید و وانیل و نمک را با مواد مخلوط کنید. خمیری که از ترکیب این مواد به دست می‌آید، بافتی شبیه خمیر بیسکویت کره بادام زمینی دارد.

مرحله دوم

انگشت‌هایتان را با کمی آب مرطوب کنید و خمیر را خوب در ظرف پخت پهن کنید. ظرف را در فر بگذارید و حدود ۲۲ دقیقه برای پخت لایه بیسکویتی وقت بگذارید.

مرحله سوم

تخم مرغ و زرده تخم مرغ را در یک کاسه با هم بزنید. شکر و دو قاشق غذاخوری آرد را هم اضافه کرده و تا زمان یکدست شدن مواد با هم ترکیب کنید. آب لیمو و رنده پوست لیمو را به مواد داخل کاسه اضافه کرده و برای دو دقیقه با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم

بیسکویت را بعد از پخت از فر بیرون بیاورید و روکش لیمو را رویش بریزید. بعد از حدود ۲۵ دقیقه از پخت، روی مایه لیمویی می‌بندد و آماده بیرون آمدن از فر می‌شود. صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس پودر قند را روی شیرینی الک کنید و آن را به شکل مربعی برش دهید. می‌توانید روی هر مربع از شیرینی لیمویی، یک برش کوچک لیموی تازه بگذارید.

 

انتهای پیام/2000

برچسب ها: شیرینی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها