دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۰۸۵۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۷
یادداشت/ آزاده بابانژاد
کاش استاندار مازندران خطای سوم در «PR» را مرتکب نشود!
قلب هر سازمان و مجموعه هدفمند که مخاطبان بسیاری هم دارد؛ در اصطلاح علمی Public Relations یا روابط عمومی نامیده می‌شود، در استان مازندران از زمان حضور استاندار جدید که بیش از یک‌سال از حضورش می‌گذرد، تاکنون 2 مدیر روابط عمومی استانداری تغییر یافتند و روابط عمومی جدید در راه است، 2 تغییر قبلی از اشتباهات استاندار جوان مازندران بوده و ای کاش ایشان اشتباه سوم را با انتخاب نادرست مرتکب نشود.

کاش استاندار مازندران خطای سوم در «PR» را مرتکب نشود!آوای خزر – یادداشت سردبیر: با روی کار آمدن یک مدیر جدید، از وظایف معمول او این است که نیروهای توانمند و شایسته را حفظ و برای توانمندسازی مجموعه، نیروهایی که فکر می‌کند نیاز به جابجایی دارند را به واحدهای دیگری منتقل کند و یا حتی عذر او در آن مجموعه را خواستار شود. اینکه او تا چه اندازه از مشاوران خوب بهره می‌گیرد تا حقی ضایع نشود، را در فرآیند تغییرات باید دید.

در یک‌سال گذشته و با کوچ زودهنگام استاندار سابق مازندران محمد اسلامی به تهران و انتخاب او به‌عنوان وزیر راه و شهرسازی، احمد حسین‌زادگان معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران به‌عنوان سرپرست استانداری و سپس استاندار این استان منصوب شد.

چندی پس از فعالیت استاندار جدید، تعدادی از جوانان همراه او نیز در واحد روابط عمومی استانداری مازندران وارد شدند و زمزمه‌های تغییرات و انتصاب فرد دیگری به‌جای احمد مظفری مدیر روابط عمومی استانداری، آغاز شد، مظفری که یکی از روابط عمومی‌های موفق در سطح وزارت کشور بوده است و تقریباً هر سال مورد تقدیر این وزارتخانه قرار می‌گرفت بنا به دلایلی ازجمله فشار از سوی برخی رسانه‌ها و مسائل درون‌سازمانی - که نمی‌خواهیم به کالبدشکافی آن بپردازیم -  کنار گذاشته شد.

او حتی به پیشنهاداتی که برای ادامه فعالیت در تهران به‌عنوان روابط عمومی در سطح وزارتخانه و پیشنهادات مدیریتی دیگر داشت اعتنایی نکرد و حضور در استان از یک‌سو، و از سوی دیگر پیگیری و فعالیت در رشته‌ای که خود می‌پسندید را بر پیشنهادات چرب و درشت، ترجیح داد.

پس از مدتی و با دوندگی‌های فراوانی که مجموعه استانداری انجام داد؛ بالاخره عباس مهدوی از فعالان رسانه‌ای و روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، به‌عنوان مدیر جدید روابط عمومی استانداری روی کار آمد. عباس مهدوی به‌دلیل روحیات لطیفی که داشته و دارد؛ فضای موجود را برخلاف آنچه از بیرون دیده بود، دریافت و همچنین به‌دلیل نبود منابع مالی مناسب، مشخص نبودن وضعیت شغلی و حقوق او، عدم توجه لازم به بخش روابط عمومی، سختی کار و نداشتن تجربیات لازم در برخی حوزه‌ها به‌ویژه مسائل سیاسی و حساسیت‌های موجود - که هرگز مطابق روحیاتش نبود - و همچنین گزارشات برخی دوستان! بالاخره فرار را بر قرار ترجیح داد!

اکنون بیش از یک‌ماه از استعفای عباس مهدوی می‌گذرد و قرار است همین روزها فرد دیگری مدیریت روابط عمومی استانداری مازندران را برعهده بگیرد. و ما امیدواریم که استاندار مازندران اشتباه سوم خود در روابط عمومی(PR) را صورت ندهد و همانند 2 اقدام قبلی شتابزده عمل نکند.

استاندار مازندران نشان داد که در این زمینه نتوانسته است موفق عمل کند؛ اشتباه نخست آقای حسین‌زادگان تغییر احمد مظفری بود که به دلیل موافق‌نگهداشتن برخی جریانات و رسانه‌ها بوده است و با رفتن مظفری، روابط عمومی استانداری مازندران که همواره در بین 3 رتبه برتر قرار داشت به رتبه‌های پایین جدول سقوط کرد و حتی تا یک ماه پیش رتبه 28 آن در بین روابط عمومی‌های استانداری‌های کشور، خودنمایی می‌کرد!

اشتباه دوم آقای استاندار نیز انتصاب عباس مهدوی بود، مهدوی باوجود همه ویژگی‌های اخلاقی، اما هیچگاه برای کار در استانداری مناسب نبود. و توانمندی او در حوزه فرهنگ و هنر، و گردشگری بیش از همه نمود داشت و اساساً عباس مهدوی یک چهره فرهنگی و میراثی! است.

اکنون اگر گزینه مورد نظر استانداری مازندران، فردی باشد که شفافیت و واقعیت را بر پنهان‌سازی مشکلات و دورزدن افکار عمومی ترجیح می‌دهد، صادق و مورد وثوق است، فعالیت روابط عمومی‌های استان به‌ویژه فرمانداری‌ها را بررسی می‌کند، کارآمدی لازم را به عنوان یک مدیر باتجربه و متخصص دارد، روابط عمومی بالایی داشته و دانش کافی از فضای مجازی، تهدیدات، الزامات و موانع آن دارد؛ جوسازی‌ها را خوب می‌شناسد و واکنش معقولانه‌ای صورت می‌دهد، ارتباط با بخش‌های مختلف مجموعه، ارتباط با طیف‌های مختلف و رسانه‌ها را به‌خوبی می‌داند، قدرت تحلیل مسائل را دارد و می‌تواند حافظ خوبی برای سازمان خود باشد، و اگر با فضای مجازی و تهدیدات سایبری و چالش‌های موجود در این فضا آشناست، اگر در برخورد با رسانه‌ها جانب انصاف را نگه می‌دارد و اغراض و امیال شخصی خود را در مواجهه با خبرنگاران در نظر نمی‌گیرد و بسیاری از اگرهای دیگر که باید از این مجمل استخراج شود را دارد، بسم‌الله....

.... امیدواریم و باز هم امیدواریم ای کاش! استاندار مازندران خطای سوم در روابط عمومی استانداری را مرتکب نشود. قطعاً نگه‌داشتن وضعیت روابط عمومی استانداری به همین صورت فعلی، خیلی بهتر از تغییراتی‌ست که خطای سوم را رقم بزند....

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1354

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
خبرنگار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۸
0
1
چرا از وجود آقای موسوی که کنار آقای مظفری بوده و تجربه کافی داره استفاده نمی کن؟؟؟
پاسخ ها
علی
| Iran, Islamic Republic of
یکی از خبرنگارا ظاهرا به عنوان روابط عمومی در سایه اونجا رو می چرخونه.میگن هفته نامه تمام رنگی هم در میاره براشون.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار