دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۰۷۵
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۸
در راستای بازیافت تخصصی پسماندهای ویژه در دانشگاه،‌ پسماندهای دارویی تاریخ مصرف گذشته، جمع آوری و بازیافت می شود.

به گزارش آوای خزر،دکتر آرش رضایی عضو دبیرخانه شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه با اشاره به آغاز طرح جمع آوری و بازیافت پسماندهای دارویی تاریخ مصرف گذشته در دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه تربیت مدرس به عنوان دانشگاه پیشرو در حوزه مدیریت پسماند، برنامه ریزی هایی را جهت جمع آوری و بازیافت اصولی داروهایی تاریخ مصرف گذشته ای که در سطح دانشگاه و دانشکده ها، مرکز بهداشت ، خوابگاه ها و منازل دانشگاهیان وجود دارد، صورت داده است.

وی افزود: در حال حاضر در سطح شهر تهران روالی برای جمع آوری این پسماندها وجود ندارد و دانشگاه تربیت مدرس این اقدام را آغاز کرده است و در حال حاضر جمع آوری آن توسط مرکز بهداشت دانشگاه انجام می شود. بدین منظور مخزنی در این مرکز جهت جمع آوری داروهای تاریخ مصرف گذشته، مستقر شده است و امحای آن توسط شرکت دارای مجوز از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت صورت می گیرد.

دکتر رضایی خاطر نشان کرد: دانشگاهیان می توانند یا از طریق تحویل مستقیم داروها به مرکز بهداشت و مخزن جایابی شده در این مرکز و یا اطلاع رسانی از طریق گزینه مدیریت سبز در سامانه Helpdeskدانشگاه، داروهای تاریخ مصرف گذشته را جهت بازیافت تحویل دهند. این داروها در پروسه بازیافت یا سوزانده می شوند،‌ یا دفن ویژه شده و یا مواد اولیه از آنها استخراج می شود که در فاز اول این طرح،‌ داروهای جمع آوری شده از سوی دانشگاه طی قرارداد با شرکت مربوطه، امحا خواهند شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، وی با تاکید بر اهمیت جمع آوری و بازیافت داروها گفت: جمع آوری و بازیافت اصولی داروها از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا وجود دارو در زباله ها، سبب آلودگی آب و خاک خواهد شد و مواد شیمیایی موجود در این داروها سبب می شود خاکی که از پسماندهای طبیعی کمپوست تهیه می شود دارای عناصر شیمیایی غیرکنترل شده باشد . همچنین ورود این عناصر به آب نیز سبب سخت شدن فرایند تصفیه شیمیایی و بیولوژیک آب می شود.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها