دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۶۸۱
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۳
شما اگر بخواهید به کسی انگیزه بدید چیکار می کنید؟ آیا به آن فرد پول می دهید؟ تقریبا می توان گفت که اولین چیزی که به ذهن همه ما خطور می‌کند این است که پول باعث ایجاد انگیزه در افراد می‌شود.

به گزارش آوای خزر، قطعا برای شما هم پیش آمده زمانیکه از کودک خود انتظاری داریم سعی داریم با یک انگیزاننده بیرونی مثل پول کودک را ترغیب به انجام کار کنیم، برای مثال وعده خرید اسباب‌بازی در مقابل کاری که قرار است برای ما انجام دهد و شاید به همین دلیل است که در ذهن ما پاداش‌های بیرونی به عنوان عامل انگیزشی نقش گرفته باشد.

 کتاب انگیزه نوشته دانیل پینک، به طور کل سعی دارد ماجرای انگیزه را برای ما حل کند. اینکه انگیزه چیست؟ چه طور شکل می گیرد؟ چرا اصلا انگیزه می‌گیریم و انگیزه خود را از دست می‌دهیم؟ چطور می‌توانیم انگیزه افراد را بالا ببریم و یا اینکه چه عواملی باعث می‌شود انگیزه از بین برود؟

در پشت جلد کتاب می‌خوانیم ” اغلب ما آدم‌ها گمان می‌کنیم بهترین راه انگیزه دادن به خود و دیگران پاداش‌های بیرونی مانند پول است این در حالی است که این طرز فکر کاملا اشتباه است، راز عملکرد بهتر و رضایت خاطر افراد در محیط کار، مدرسه و منزل این نیاز فطری انسان است که سکان زندگی‌اش را در دست داشته باشد، بیاموزد چیزهای نو خلق کند و خود و دنیای خود را از اینکه هست بهتر کند. در کتاب انگیزه سه عنصر انگیزه‌ی واقعی یعنی: استقلال عمل، تبحر و آرمان مورد بررسی قرار می‌گیرد و راهکارهای هوشمندانه و شگفت‌آوری برای به‌کارگیری این سه عنصر در عمل ارائه می‌شود.”

در کتاب "انگیزه" مطالب مرتبط با موضوع انگیزش نیز بررسی می‌شود. مطالبی همچون رابطه انگیزه با خلاقیت، رابطه انگیزه با اخلاق و یا رابطه انگیزه با اعتیاد پاداش است.

به عقیده دانیل پینک انگیزه همواره در مردم وجود دارد، فقط باید دنبال راهی برای جلوگیری از نابودی آن بود.

زمانیکه کتاب انگیزه را مطالعه کنیم متوجه گستردگی و بحث‌برانگیزی مسئله انگیزه می‌شود، زمانیکه میخوانیم که پاداش‌های بیرونی باعث فساد انگیزشی می‌شود ممکن است در مرحله اول بسیار متعجب شویم که مگر ممکن است کسی با گرفتن پول و پاداش  انگیزه خود را از دست دهد، اما با نگاهی به نتیجه تحقیقات و آزمایش‌های مختلف متوجه این امر خواهیم شد که بله می‌شود.

این کتاب ماجرای انگیزه را به شکل جذاب و از لحاظ مختلفی بررسی می‌کند و کتابی بسیار ارزشمند است.

این کتاب برای چه کسانی مناسب است؟

به نظر من مدیران کسب و کارها از جمله کسانی هستند که لازم است با موضوع انگیزه آشنا باشند، همچنین این کتاب برای کارآفرین‌ها و افرادی که علاقه دارند رفتارهای انسان را نیز مطالعه کنند و در کل هر کسی که به موضوع انگیزش علاقه خاصی دارند بدون شک این کتاب برای او مفید فایده خواهدبود.

در قسمت هایی از کتاب آمده است که بهترین راه استفاده از پول به عنوان عامل ایجاد کننده انگیزه آن است که به آدم ها به قدر کافی پول بدهید تا مسئله پول به کل از میان برداشته شود.

در محیط هایی که پاداش های بیرونی رایج‌تر است، بسیاری از افراد فقط تا آستانه‌ای که پاداش می‌گیرند کار می‌کنند نه بیشتر، بنابراین چنانچه دانش‌آموزان برای خواندن سه کتاب جایزه بگیرند دست به کتاب چهارم که نمی‌برند هیچ، که عادت مطالعه را برای باقیمانده عمر خود کنار می‌گذارند.

لزومی ندارد ببینید فلانی چه کاری انجام می‌دهد تا بدانید حرفه‌اش همان است یا نه، کافی است چشمانش را تماشا کنید، آشپزی که سسی را مخلوط می‌کند، جراحی که با چاقو پوست را می‌شکافد، دفترداری که بارنامه را پر می‌کند و … همگی حالت مجذوبی بر چهره دارند، چنان غرق در کار، که پاک خود را فراموش کرده‌اند، و چه زیباست آن حالت نگاه دوخته بر شیء...

ارزش زندگی آدم‌ها را می‌توان با این معیار سنجید که چقدر توانسته‌اند بر سرنوشت کسانی که کمتر دستشان به دهانشان می‌رسد، اثر بگذارند.

کسانی که کمتر از دیگران چشم به پاداش‌های بیرونی دارند، همان‌هایی هستند که سرانجام این پاداش‌ها را نصیب خود خواهند کرد.

دنیل اچ. پینک در میکروکتاب انگیزه، حقایقی شگفت‌انگیز درباره ایجاد انگیزه و نوع جدیدی از انگیزه صحبت می‌کند که در آن چیزی فراتر از پول و سمت شغلی روی افراد تاثیرگذار است. در این میکروکتاب در مورد تیپ شخصیتی I و ویژگی‌هایش صحبت می‌کند که اگر به چنین شخصیتی تبدیل شوید، انگیزه در تمام طول زندگی‌تان جریان خواهد داشت.

او در ابتدای این کتاب به بررسی عوامل انگیزشی از جنس “اگر – در آن صورت” و سایر پاداش‌های بیرونی می‌پردازد و در این باره می‌گوید: "بیشتر دانشمندان باور دارند که عوامل انگیزشی از جنس “اگر – در آن صورت” و سایر پاداش‌های بیرونی، به تجویز داروهایی می‌ماند که عوارض جانبی بالقوه خطرناکی دارند، اما سایر دانشمندان معتقدند که بیشتر به مواد مخدری شبیه است که زمینه را برای وابستگی عمیق‌تر و وخیم‌تر، مستعدتر می کنند.

اگر پاداش ناچیز باشد، عامل تن به کار نمی‌دهد. اما کافی است کارگزار قول پاداشی را بدهد که به قدر کافی برای عامل اغوا کننده باشد؛ آن وقت “چاره‌ای ندارد که برای بار دوم نیز همان پاداش را بدهد.” تازه، همین که پاداش اولیه از چشم افتاد، به احتمال بسیار چاره‌ای ندارید جز آن که برای وادار کردن طرف به انجام کار، مبلغ بیشتری از جیب مایه بگذارید.

در بخش بعد سه عنصر درست انگیزه، یعنی تبحر، استقلال عمل و آرمان را معرفی می‌کند و تکنیک‌هایی شگفت‌انگیز با استفاده از این سه عنصر ارائه می‌دهد که می‌تواند طرز تفکر ما را به کلی تغییر دهد.

در بخش نهایی این کتاب دو نوع رفتار آی و ایکس را معرفی و بررسی می کند. این نوع نامگذاری رفتارها را از کلمات بیرونی و درونی گرفته و معتقد است افراد نوع آی کسانی هستند که انگیزه آن‌ها از درون سرچشمه می‌گیرد درحالیکه افراد نوع ایکس نیازمند پاداش‌های بیرونی هستند.

کتاب انگیزه که سال ۲۰۱۱ منتشر شده است سه بخش اصلی دارد که بخش یکم در مورد یک سیستم عامل جدید، بخش دوم در مورد سه عنصر و بخش سوم در مورد جعبه ابزار نوع آی می‌باشد.

شما هم فکر می‌کنید انگیزه دادنی است؟ فکر می‌کنید افراد در مواجهه با تشویق‌های مالی کم یا زیاد چه رفتاری از خود نشان می‌دهند؟ تفاوت انگیزه درونی و بیرونی را می‌دانید؟ به نظر شما کدام نوع انگیزه کارسازتر است؟

آستین‌هایتان را بالا بزنید و این کتاب را مطالعه کنید، پس از خواندن آن به راحتی می توانید پاسخ این سوال ها را بیابید و مسیر و هدف‌های بهتری برای زندگی خود داشته باشید.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار