دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۹۰۱
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۸
کباب قفقازی مانند کباب بختیاری از ترکیب گوشت قرمز و مرغ تهیه می‌شود و بسیار پرطرفدار است.

به گزارش آوای خزر،کباب قفقازی یکی از کباب‌های خوشمزه و معروف است که اصالت آن به قفقاز برمی‌گردد. این کباب را به راحتی و با کمی حوصله می‌توان در منزل درست کرد. برای آشنایی با طرز تهیه کباب قفقازی با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه کباب قفقازی :

  • گوشت گوساله: نیم کیلو
  • سینه مرغ: نیم کیلو
  • فلفل‌دلمه‌ای: ۴ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • ماست چکیده: نصف لیوان
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کباب قفقازی

طرز تهیه کباب قفقازی :

پیازها را خلالی خرد کنید و در کاسه بریزید؛ سپس روغن زیتون، ماست چکیده ، نمک و فلفل را به آن افزوده و مخلوط کنید.

گوشت مرغ و گوساله را به اندازه جوجه کباب خرد کرده و به مواد درون کاسه اضافه کنید. مواد را با دست زیر و رو کنید تا به همه جای گوشت برسد.

روی در کاسه سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت‌ها نرم و طعم‌دار شوند.

فلفل‌دلمه‌ای را به صورت تکه‌ای برای سیخ کردن خرد کرده و کنار بگذارید.

پس از دو ساعت، کاسه را از یخچال بیرون بیاورید و گوشت‌ها را سیخ کنید. برای سیخ کردن به ترتیب یک تکه گوشت قرمز، یک تکه فلفل‌دلمه‌ای و یک تکه گوشت مرغ بگذارید. به همین ترتیب تمام سیخ‌ها را پر کرده و کنار بگذارید.

کباب

زغال‌ها را به صورت یکدست در منقل بگذارید و روشن کنید. سیخ‌ها را روی منقل بچینید و به صورت مداوم بچرخانید تا کباب‌ها به صورت یکدست پخته شوند.

با مخلوط کردن زعفران دم کرده و کره آب شده سس کره درست کنید و در دو دقیقه پایانی پخت کباب، با قلم‌مو روی آن‌ها بمالید. این کار علاوه بر اینکه طعم و ظاهر کباب را بهتر می کند، باعث می‌شود آن‌ها خشک نشوند.

کباب قفقازی را پس از آماده شدن با برنج یا نان و گوجه کبابی سرو کنید.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار