دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۳۹۵۷
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۹
معاون آموزشی وزارت علوم تاکید کرد که درباره تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها پیرو ستاد ملی مدیریت کرونا هستیم و اگر آنها اجازه بازگشایی دهند و آموزش حضوری برقرار باشد احتمالا نیازی به تعویق و طویل کردن ترم نباشد.
استانداردسازی گرمایشی افزون بر ۶ هزار کلاس درس گیلان انجام گرفت
به گزارش آوای خزر،علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم در برنامه پرسشگر شبکه آموزش درباره وضعیت تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و عقب افتادگی آن گفت: تا کنون تعدادی از دانشگاه‌ها توانسته‌اند با آموزش الکترونیکی این عقب افتادگی را جبران کنند.

او افزود: ادامه روند فعلی بستگی به این دارد که وضعیت کشور در نیمه دوم فرودرین چگونه باشد. پیرو ستاد ملی مدیریت کرونا هستیم و اگر آنها اجازه بازگشایی دهند و آموزش حضوری برقرار باشد احتمالا نیازی به تعویق و طویل کردن ترم نباشد.

او افزود: اما اگر شرایط به گونه‌ای باشد که تعطیلی‌ها ادامه پیدا کند و طولانی‌تر شود باید دید آموزش الکترونیکی تا چه مقدار می‌تواند پوشش دهد. در این صورت تمدید ترم جزو گزینه‌های ماست.

خاکی صدیق ادامه داد: اگر نتوانیم 15 فروردین دانشگاه‌ها را بازگشایی کنیم باید ببینیم تعطیلات چه مقدار طول می‌کشد و آن موقع باید تصمیم گیری شود.

او درباره مهیا نبودن زیرساخت های آموزش مجازی گفت: دانشگاه‌های ما سه دسته‌اند نخست آن‌ها که تجربه آموزش الکترونیکی دارند و مشکلی ندارد و دارای زیرساخت‌های لازم هستند. دسته دوم دانشگاه‌های نسبتا بزرگتر و مراکز استان‌اند که آموزش الکترونیکی نداشته‌اند اما زیرساخت هایی داشته اند و در این دو هفته به خوبی جلو رفته اند و تا 70 درصد آموزش الکترونیکی اجرا شده است. دسته سوم دانشگاه‌های تازه تاسیس یا کوچک هستند و یا زیرساخت ندارند. اینها تا 20 درصد موفق به آموزش الکترونیکی شده‌اند.

او افزود: از ابتدایی بحران کارگروهی تشکیل دادیم با عنوان آموزش الکترونیکی که هفت استاد مجرب در آن عضویت دارند. دانشگاه‌های که متقاضی‌اند و زیرساخت ندارند و به آموزش نیاز دارند مقرر شده با آن کارگروه تماس گرفته و مشاوره دریافت کنند.

او با بیان اینکه موسساتی هم داریم که آموزش الکترونیکی می‌داده‌اند و اعلام کرده‌اند حاضرند امکاناتشان را در اختیار دانشگاه‌ها قرار دهند گفت: تا کنون هم تعدادی دانشگاه‌ها به شرکت‌ها و یا دانشگاه‌ها و موسسات دیگر وصل شده و از آنها خدمات دریافت می‌کنند.

عضو هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان درباره افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان از 22 به 24 سال گفت: در این باره اکنون اطلاعاتی ندارم که اعلام کنم. در جلسه هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان فقط یک مرتبه شرکت کردم و این موضوع هم در دستور کار نبوده است. بنا بود هفته گذشته جلسه هیئت امنا برقرار باشد اما بواسطه تعطیلات اخیر، لغو شد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار