دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۳۹۵۸
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۷
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از نظارت مستمر کمیسیون بهداشت و درمان بر اقدامات سلامت محور در موضوع کروناویروس خبر داد.
ویروس کرونا
به گزارش آوای خزر،حیدرعلی عابدی در گفت‌وگو با پانا با تاکید بر اینکه مسئولان و مردم باید ویروس کرونا را جدی‌تر بگیرند، گفت: قطع زنجیره تکثیر ویروس کرونا بهترین تصمیمی است که با مشارکت و همراهمی مردم عملی می‌شود. با مشارکت مردم می‌توان اقدامات پیشگیرانه را جدی‌تر انجام داد تا هر چه سریعتر بتوان از شیوع گسترده این ویروس جلوگیری کرد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره پیشنهادهای این کمیسیون برای کنترل بیماری کرونا گفت: توصیه اکید ما هم همچون وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، پرهیز از مسافرت در ایام نوروز است چون با افزایش سفرهای برون شهری و حتی درون شهری، ویروس منتقل می‌شود و تعداد مبتلایان بیشتر می‌شود. بنابراین برای کنترل این موضوع توصیه می‌کنیم مردم در خانه‌های خود بمانند چون امن‌ترین مکان برای پیشگیری، منازل است. البته در کمیسیون بهداشت پیشنهاد داده‌ایم که شهرهای آلوده و مناطق آلوده محدودیت‌های بیشتری برای تردد اعمال شود که این امر در حیطه اختیارات ستاد مقابله با کرونا است.

وی با تاکید بر لزوم هماهنگی دستگاه‌های اجرایی با ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا گفت: علاوه بر اینکه دستگاه‌های اجرایی باید با ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا هماهنگ باشند مقرر شده است که توزیع مناسب اقلام مربوط به این بیماری نیز با هماهنگی دستگاه‌های مسئول انجام شود. کمیسیون بهداشت نیز به عنوان ناظر بر اقداماتی که مربوط به پیشگیری و کنترل این بیماری است، به صورت مستمر نظارت دارد تا بتوان هر چه سریعتر از این بحران عبور کرد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: وزارت صمت مسئولیت تامین ماسک و مواد ضدعفونی کننده و تجهیزات مورد نیاز را بر عهده دارد و سازمان برنامه نیز باید منابع مالی مورد نیاز را تامین کند و در شرایط فعلی بخش خصوصی باید با کمک وزارت خانه صنعت، معدن و تجارت سریعا اقلام مورد نیاز بهداشتی را وارد کند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار