دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۰۲۴
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۳
محققان هلندی ادعا می کنند آنتی بادی برای درمان کووید ۱۹ ساخته اند. هم اکنون گروهی از پژوهشگران مشغول بررسی این تحقیق هستند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از ان ال تایمز، گروهی از محققان مرکز پزشکی اراسموس در رتردام و دانشگاه Utrecht در هنلد اعلام کرده اند آنتی بادی کشف کرده اند که در مقابل عفونت کووید ۱۹ مقابله می کند. این کشف در صورت تایید به تولید داروی آنتی ویروس منجر می شود و به افراد کمک می کند تا ابتلا به ویروس را در خانه تست کنند.

هم اکنون تحقیق این گروه از محققان توسط گروهی از پژوهشگران در پلتفرم آنلاین BioRxivدر حال بررسی است. آنها معتقدند پژوهش شان در نشریه نیچر نیز منتشر خواهد داشت.

در این تحقیق آمده است: در این مقاله ما درباره آنتی بادی توضیح می دهیم که ویروس SARS-CoV-2 (و البته SARS CoV) را خنثی می کند. ویروس SARS-CoV-2 به بیماری کووید ۱۹ منجر می شود.

به گفته محققان آنتی بادی کشف شده، ویروس را خنثی می کند و پتانسیل درمان کووید ۱۹ را دارد. در بخش دیگری از مقدمه این پژوهش آمده است: تا جایی که ما می دانیم این نخستین آنتی بادی است که ویروس را خنثی می کند. کشف چنین آنتی بادی بسیار نادر است.

پژوهشگران ادعا می کنند این تحقیق لزوما به تولید واکسن منجر نمی شود بلکه به توسعه داروی جدیدی کمک می کند که برای درمان افراد مبتلا به شاخه فعلی ویروس کرونا استفاده می شود. توسعه این دارو بسیار سریع تر از واکسن است اما همچنان باید ماه ها آزمایش شود. علاوه بر آن تولید آنتی بادی مذکور پرهزینه تر از واکسن است.

انتهای پیام/1005

 
برچسب ها: کرونا ، هلند
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها