دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۲۷۴
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۲
سخنگوی سازمان هواپیمائی کشوری:
فقط یک پرواز در ۱۵ بهمن به ووهان برای بازگرداندن ۷۰ دانشجوی ایرانی انجام شده است.
به گزارش آوای خزر، سخنگوی سازمان هواپیمائی کشوری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: فقط یک پرواز در ۱۵ بهمن به ووهان برای بازگرداندن ۷۰ دانشجوی ایرانی انجام شده و پس از آن هیچ پرواز دیگری به این شهر انجام نشده است.
آقای رضا جعفرزاده با بیان اینکه بعد از توقف پرواز‌ها، شرکت هواپیمائی ماهان هیچ مجوزی برای پرواز نداشته است ، افزود: اگر به ضرورت پروازی می بایست انجام می‌شد، باید مجوز پرواز دریافت می‌کرد.
وی گفت:  مهم این است که همانگونه که سایر کشور‌هایی که پروازهایشان به چین ممنوع شده بود، برای بازگرداندن اتباع خود از این کشور، اقدام می‌کردند، ما نیز این کار را انجام دادیم و مسافران ایرانی و دانشجویانی که در چین بودند و قصد بازگشت داشتند، ما باید این افراد را به کشور بازمی گرداندیم چرا که آنان نیز ایرانی بودند.
سخنگوی سازمان هواپیمائی با بیان اینکه ایرانیانی که در چین بودند انتظار داشتند که هواپیمائی کشوری آنان را به کشور بازگرداند افزود: هیچ نگاه اقتصادی در این زمینه وجود نداشت بلکه فقط نگاه انسانی بود تا به هموطنان خود خدمات رسانی کنیم.
وی گفت: این تکلیفی بود که سازمان هواپیمائی کشوری و به تبع آن، هواپیمائی ماهان باید این پرواز را انجام می‌داد.
جعفرزاده با تاکید بر اینکه فقط یک پرواز به ووهان چین انجام شده است افزود: کسانی که بحث تحقیق کردن را مطرح می‌کنند، کاش در مورد این موضوع نیز تحقیق می‌کردند.
آقای جعفرزاده موضوع ادامه داشتن پرواز‌ها به ووهان چین را که در یکی از برنامه‌های تلویزیونی مطرح شد تکذیب کرد و گفت: چنین چیزی صحت ندارد.
وی افزود: کسانی که این موضوع را مطرح کردند، کافی بود رسانه‌ها را بررسی می‌کردند و اطلاع رسانی‌هایی که صورت گرفته بود و تصمیمات اتخاذ شده برای پرواز به چین را می‌خواندند تا اینگونه قضاوت نمی‌کردند.
آقای جعفرزاده گفت: این افراد اگر روند انجام پرواز‌ها و جایگاه هواپیمائی کشوری را به عنوان ابزار دولت در بخش امنیت هوایی، توجه می‌کردند متوجه می‌شدند که مجوز پرواز‌ها را این سازمان باید صادر می‌کرد.
وی با بیان اینکه دانشجویانی که از ووهان از طریق هواپیمائی ماهان بازگردانده شدند، در قرنطینه بودند افزود: این دانشجویان آزمایش های پزشکی لازم را دادند و تحت نظر وزارت بهداشت قرار داشتند و بعد از اطمینان از سلامت بودن آنان، از قرنطینه خارج شده و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.
جعفرزاده گفت: همه این اقدامات و پرواز، تحت نظارت وزارت بهداشت و هماهنگی وزارت امور خارجه انجام شد و یک تکلیف بود که باید هواپیمائی ماهان این کار را انجام می‌داد.
سخنگوی سازمان هواپیمائی کشوری درباره پرواز‌ها به چین بعد از مصوبه هیئت دولت مبنی بر تعلیق این پرواز‌ها افزود: در مجموع هفت پرواز به شهر‌های مختلف چین تحت نظارت وزارت بهداشت و هماهنگی وزارت خارجه باید انجام می‌شد.
جعفرزاده گفت: این هفت پرواز برای بازگرداندن مسافران و هموطنان ایرانی به کشور بود، کاری که همه کشور‌ها انجام دادند.
وی درباره بازگرداندن اتباع دیگر کشور‌ها از طریق پرواز‌های ایرانی افزود: چنین چیزی اصلا صحت ندارد و پرواز‌های ایرانی فقط برای بازگرداندن ایرانیان انجام شده است.
جعفرزاده تصریح کرد: این موضوع یک کار عادی است که وقتی پرواز‌ها به یک کشور متوقف می‌شود، باید مسافران ایرانی را به کشور بازگردند که از طریق ایرلاین‌های داخلی انجام می‌شود.
وی تاکید کرد: همه این کار‌ها تحت نظارت وزارت بهداشت و با رعایت اصول بهداشتی و دستور العمل‌های صادره از وزارت بهداشت، انجام شده است.
جعفرزاده گفت: در همان ابتدا و در پروازی که برای بازگرداندن مسافران ایرانی از چین صورت می‌گرفت، تعدادی از چینی‌هایی که در ایران بودند و قصد بازگشتن به کشور خود را داشتند، از طریق همین پرواز به چین منتقل شدند.
وی درباره اینکه چرا سازمان هواپیمائی کشور اتباع کشور‌های دیگر را از چین به کشور خود بازگردانده است، افزود: این موضوع در فضای مجازی پخش شده است در حالی که اصلا صحت ندارد.
سخنگوی سازمان هواپیمائی کشوری درباره اینکه آیا همه مسافران ایرانی که از چین به ایران بازگردانده شدند، به قرنطینه رفتند یا خیر، گفت: تشخیص قرنطینه و چک شدن مسافران، با نظارت و حضور وزارت بهداشت بوده است.
جعفرزاده افزود: وظیفه سازمان هواپیمائی کشوری، نظارت و عمل کردن در زمینه قرنطینه نیست بلکه وظیفه اش حمل کردن و همکاری با ارگان‌های دیگر است.
وی گفت: وقتی پرواز‌های هر کشوری به کشور دیگر ممنوع می‌شود، سازمان هواپیمائی آن کشور وظیفه دارد مجوز پرواز‌هایی را صادر کند تا اتباع خود را از آن کشور برگردانند.
جعفرزاده با بیان اینکه ایران نیز همین کار را کرده است، افزود: همانطور که مسافران ایرانی در ترکیه، امارات و هند از طریق شرکت‌های هوایی داخلی به کشور بازگردانده می‌شوند.
وی گفت: این ایرانیان هم جزو هموطنان ما هستند و خانواده‌های آنان نیز نگران هستند و باید به کشور بازگردند.
جعفرزاده افزود: سازمان هواپیمائی کشوری همواره تلاش کرده است که بتواند مجوز انجام پرواز‌هایی را صادر کند که بتوانیم مسافران ایرانی را برگردانیم و این جزو وظایف ماست و هیچ پروازی برای بازگرداندن اتباع دیگر کشور‌ها از چین انجام نشده است.
وی گفت: اگر شرح وظایف و جایگاه هر یک از دستگاه‌ها و ارگان‌ها، به خوبی مطالعه شود، کمتر قضاوت‌ها غیرمنصفانه می‌شود.
جعفرزاده افزود: پرواز‌های باری که برای وارد کردن تجهیزات پزشکی و اقلام بهداشتی و کمک‌های انسان دوستانه دیگر کشور‌ها، انجام می‌شود نیز با نظارت وزارت بهداشت و تصمیم مقامات عالی کشور صورت گرفته است.

انتهای پیام/1005
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار