دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۵۲۸
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰
یک متخصص تغذیه درباره امکان آلودگی شیرینی و آجیل به ویروس کرونا توضیح داد.

 

به گزارش آوای خزر، خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره تهیه شیرینی با توجه به ویروس کرونا گفت: امسال با وجود ویروس کرونا و نبود دید و بازدید در میان ایرانیان احتیاجی به خرید شیرینی نیست.

او افزود: خرید شیرینی اصلا امری ضروری و لازم نیست؛ چرا که کودکان با مصرف بی رویه شیرینی دیگر تمایلی به خوردن غذا نداشته و همین امر باعث آسیب به سیستم ایمنی بدن آن‌ها می‌شود و بسیار مضر است.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: توصیه ما این است که تمامی شیرینی جات، قند‌های ساده مانند شکلات از آنجایی که به فرد احساس سیری کاذب می‌دهد و آن‌ها را از مصرف غذا محروم می‌کند به هیچ عنوان نباید مصرف شوند.

رحمانی تصریح کرد: افراد از مصرف شیرینی جات پرهیز کنند و اگر هوس خوردن کردند در میان وعده حداکثر دو عدد مصرف کنند تا قند خون آن‌ها حفظ شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: افراد بهتر است از قند‌های ساده و بی ضرر مانند میوه و سبزیجات تازه استفاده کنند تا به بدن شان آسیب نرساند.

رحمانی با اشاره به مصرف نکردن شیرینی‌تر با وجود ویروس کرونا اظهار کرد: رشد باکتری در شیرینی جات‌تر به نسبت شیرینی جات خشک بیشتر است؛ چرا که اکثر باکتری ها، میکروب‌ها و ویروس‌ها به خصوص کپک‌ها در محیط‌های رطوبتی رشد بیشتری پیدا می‌کنند و به همین علت امکان آلودگی آن‌ها افزایش پیدا خواهد کرد.

ویروس کرونا؛ چگونه شیرنی شب عید را ضدعفونی کنیم؟

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: شیرینی‌هایی که در خانه تهیه می‌شوند احتیاجی به قرار دادن در داخل مایکروفر ندارند و بستگی به حجم و رطوبت آن‌ها باید در داخل مایکروفر قرار بگیرند و حرارت ببینند.

رحمانی درباره مصرف آجیل‌ها با توجه به شیوع ویروس کرونا گفت: پیشنهاد بنده این است که در این شرایط بحرانی و خطرناک به هیچ عنوان افراد به خرید آجیل، شیرینی و ... اقدام نکنند؛ چرا که امکان آلودگی این مواد خوراکی به ویروس کرونا وجود دارد و تنها در صورتی به مصرف آجیل بپردازند که از قبل در خانه هایشان موجود بوده است.

رحمانی اظهار کرد: ما امسال مراسمی به عنوان عید نوروز نداریم و به همین علت احتیاجی به خرید آجیل نخواهیم داشت. همچنین خرید آجیل از فروشگاه‌هایی که به صورت فله‌ای آن‌ها را به فروش می‌رسانند امکان آلودگی آن‌ها به ویروس کرونا وجود خواهد داشت.

ویروس کرونا؛ چگونه شیرنی شب عید را ضدعفونی کنیم؟

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: بهتر است افراد از فکر خرید آجیل و شیرینی بیرون بیایند، ولی در صورت لزوم می‌توانند در وهله اول آجیل‌ها یا شیرینی‌های بسته بندی شده صنعتی را خریداری کنند و در درجه دوم از سالم بودن و شور نبودن آن‌ها پرهیز کنند.

رحمانی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا تاکید می‌شود تا افراد از مواد خوراکی کم نمک مصرف کنند؛ بنابراین هنگام خرید از کم نمک بودن آن‌ها اطمینان حاصل کنیم.

انتهای پیام/1000
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار