دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۵۶۵۹
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۱
هیات وزیران در جلسه هیات دولت، اساسنامه صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران را با استناد به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران اصلاح کرد.

به گزارش آوای خزر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، هیأت وزیران در جلسه روز چهارشنبه خود به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری، اساسنامه صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران را با استناد به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران اصلاح کرد.  به موجب این اصلاحیه که در اساسنامه مذکور صورت پذیرفت، خواهر و برادر شهدا در اولویت بعدی برای استفاده از خدمات موضوع این اساسنامه قرار می گیرند.

تصویب لایحه موافقت‌نامه ارتباط بین‌المللی راه آهن بین ایران و افغانستان

هیأت وزیران هم‌چنین، به منظور ایجاد ارتباط مستقیم راه آهنی و با هدف انجام حمل و نقل بین المللی مسافر و کالا بین ایران و افغانستان، لایحه «موافقت‌نامه بین دولت های جمهوری اسلامی ایران و افغانستان درخصوص ارتباط بین المللی راه آهن» را به تصویب رساند.

مطابق این لایحه، طرفین نسبت به پذیرش و ارائه خدمات مربوط به مسافر و کالا، از جمله گذر (عبور) هنگام انجام عملیات حمل و نقل راه آهنی بین دو کشور اقدام می نمایند. پرداخت های مربوط به خدمات نیز طبق تعرفه هایی که در قلمرو طرف ها معتبر است، صورت خواهد گرفت.

ثبت رسمی اسناد، انجام حمل و نقل بار با راه آهن و واگن و نحوه استفاده از راه آهن و واگن و ترتیب حمل و نقل مسافر طبق توافق های دوجانبه بین دستگاه های ذی ربط طرف ها تنظیم خواهد شد.

هم‌چنین، طرفین در جهت تأمین وسایط نقلیه راه آهنی و خدمات مسافری به لحاظ مبادلات تجاری خارجی و بارگذری که به پایانه های راه آهنی می رسند، اقدام نموده و آن ها را برای مقاصد بعدی، طبق قواعد بین المللی حمل و نقل معتبر در قلمرو طرف ذیربط اعزام می نمایند.

گفتنی است، پیش از این به موجب تصویب نامه مورخ ۱۱ شهریور ماه ۱۳۹۶ وزارت راه و شهرسازی مجاز به انجام مذاکره، پیش امضا (پاراف) و امضای موقت موافقت نامه بین دو کشور در خصوص ارتباط بین المللی راه آهن و پیگیری مراحل قانونی آن تا تصویب نهایی شد.

اصلاح اساسنامه شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع آب ایران

در ادامه این جلسه، هیأت وزیران با هدف ارتقای کارآمدی بخش آب کشور، اعمال سیاست های منسجم و یکپارچه برای هدایت و راهبری صنعت آب و ایجاد وحدت رویه برای اعمال سیاست های مذکور، اساسنامه شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع آب ایران را اصلاح کرد.

بر این اساس، هیأت مدیره شرکت مورد اشاره، مرکب از سه یا پنج عضو خواهد بود که با تصویب مجمع عمومی عادی از بین افراد صاحب نظر برای مدت دو سال انتخاب می شود.

هم‌چنین، اعضای هیأت مدیره یک نفر را از بین خود به عنوان رئیس هیأت مدیره و یک نفر را به عنوان نایب رئیس هیأت مدیره انتخاب خواهند نمود. رئیس هیأت مدیره در حکم معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا خواهد بود.

افزون بر این، مدیرعامل بالاترین مقام اجرایی شرکت بوده و برای مدت دو سال از بین اعضای هیأت مدیره یا خارج از آن از سوی هیأت مدیره، انتخاب و با حکم وزیر نیرو منصوب می شود.

انتصاب همزمان رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت با تصویب سه چهارم اعضا مجمع عمومی خواهد بود. مدیرعامل مسئول اداره امور شرکت بوده و می تواند بخشی از وظایف و اختیارات خود را به هر یک از کارکنان شرکت تفویض نماید.

همچنین مطابق این اصلاحیه، شرکت مجاز است تا ۲.۵ درصد از درآمدهای شرکت‌های آب منطقه ای و شرکت سهامی سازمان آب و برق خوزستان و شرکت سهامی توسعه منابع آب و نیروی ایران را به منظور تأمین بخشی از هزینه‌های خود، دریافت و با توجه به امکانات خود، خدمات لازم را در زمینه‌های مرتبط با فعالیت شرکت به سایر دستگاه ها و موسسات در قبال حق الزحمه ارائه نماید.

افزون بر این، تا ۱.۵ درصد از درآمدهای شرکت‌های آب منطقه ای، شرکت سهامی سازمان آب و برق خوزستان و شرکت سهامی توسعه منابع آب و نیروی ایران، پس از تصویب مجمع عمومی در اختیار شرکت مدیریت منابع آب ایران قرار می‌گیرد تا مطابق قوانین بودجه سنواتی شرکت های آب منطقه‌ای، بابت جبران کمک‌زیان شرکت‌های مذکور به آنها پرداخت گردد. منابع حاصل از این موضوع به عنوان درآمدهای شرکت های آب منطقه‌ای دریافت کننده، منظور خواهد شد.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار