دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۴۹۶
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲
تظاهراتی که روز 15 آوریل در شهر میشیگان برگزار شد یکی از نمونه‌های اعتراض مردم به قوانین سختگیرانه بود. فرمانداران ایالتی و مقامات آمریکا دستورالعمل‌های جدیدی برای ماندن در خانه اعمال کرده‌اند؛ اما برخی خواهان تعطیلی کامل کشور شده‌اند.

به گزارش آوای خزر،به نقل از «world atlas» گزارش می‌دهد که سقوط اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا نتایج زیادی در پی خواهد داشت و معلوم نیست تا چه زمان قرنطینه ادامه خواهد داشت. ممکن است حتی بعضی از مشاغل دیگر هیچ‌گاه نتوانند به رونق سابق باز گردند. حال می‌خواهیم این موضوع را بررسی کنیم که چه قوانینی در کشورهای مختلف برای انجام قرنطینه اعمال شده است.

 

ایتالیا

 

ایتالیا

 

شمار مبتلایان کرونا در شمال ایتالیا بیش از دیگر نقاط کشور است. این کشور تاکنون بیش از 190 هزار مورد از ابتلا به کووید-19 گزارش کرده که این تعداد رو به افزایش است. جوزپه کونته، نخست‌وزیر ایتالیا، در اوایل ماه مارس اعلامیه‌ای صادر کرد و از همه مردم، غیر از کسانی که مشاغل ضروری دارند و در خدمات درمانی مشغول به کارند، خواست تا در خانه بمانند.

 

هرگونه تجمع و برگزاری رویدادهای ورزشی نیز قدغن شد. افرادی که می‌خواستند از شهرهای دیگر به رُم بروند می‌بایست در قرنطینه می‌ماندند و کسانی که از این قانون سر باز می‌زدند به سه ماه زندان محکوم می‌شدند.

 

چین

 

چین

 

چین با بیش از 82 هزار مورد ابتلا به کرونا و بالغ بر چهار هزار و 600 مورد فوتی اقداماتی را در راستای جلوگیری از انتشار بیشتر این ویروس انجام داده است. شهروندانی که در شهر ووهان استان هوبئی زندگی می‌کنند مجبور شدند 50 روز در خانه‌های خود بمانند. یکی از افراد محلی بازگو می‌کند که این قرنطینه از 23 ژانویه شروع شد ولی هشدارها آنچنان زیاد نبود.

 

استفاده از خودروهای شخصی ممنوع شد و ساکنان اجازه نداشتند بدون اجازه خانه خود را ترک کنند. همچنین گفته شد به شهروندانی که تخلفات دیگران را گزارش دهند پاداش نیز داده خواهد ‌شد. قرنطینه به حداقل 20 استان و منطقه چین کشیده شد. دکتر آنتونی فاوچی، رئیس موسسه بیماری‌های واگیردار و عفونی، می‌گوید این اقدامات برای «جلوگیری از شیوع هر چه بیشتر» ویروس کرونا انجام شد.

 

انگلیس

 

انگلیس

 

بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس، به بیماری کرونا مبتلا و به مدت سه شب در بیمارستان بستری شد تا بهبود یابد. انگلیس در تاریخ 23 مارس قرنطینه را شروع کرد و اعلام کرد که شهروندان فقط برای خرید مواد غذایی و دارو، انجام کارهای ضروری و همچنین ورزش کردن می‌توانند از خانه خارج شوند.

 

مقامات اعلام کردند که هر کس روزانه فقط برای یک نوع ورزش می‌تواند خارج شود و تجمع بیش از 2 نفر و برگزاری مراسم (به جز مراسم تدفین) ممنوع است. این کشور از 16 آوریل به مدت سه هفته قرنطینه را تمدید کرده است.

 

روسیه

 

روسیه

 

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، دستورالعمل‌های اجرای قرنطینه را در اواخر ماه مارس آغاز کرد. آمار مبتلایان تاکنون بیش از 68 هزار نفر بوده که 615 مورد به مرگ انجامید. دولت علاوه بر بستن مرزها و لغو اکثر پروازهای بین‌المللی، به شهروندان مسکو دستور داد تا جز برای رفتن به فروشگاه مواد غذایی و داروخانه، گرداندن حیوانات خانگی در نزدیکی خانه و بردن زباله به بیرون از منزل خارج نشوند.

 

27 منطقه دیگر روسیه نیز همین دستورالعمل‌ها را اجرا می‌کنند و کسانی که از این مقررات سرپیچی کنند به پنج سال زندان محکوم می‌شوند.

 

اسپانیا

 

اسپانیا

 

اسپانیا نیز یکی از کشورهایی است که آمار مبتلایان آن بسیار بالاست. قرنطینه عمومی در این کشور از 14 مارس آغاز شد. البته برخی از فروشگاه‌های غیرضروری اکنون باز هستند و اکثر مردم به سر کار خود بازگشته‌اند. قرنطینه عمومی حداقل تا 26 آوریل باقی خواهد ماند.

 

استفاده از ماسک در بعضی از مراکز حمل‌ونقل عمومی ضروری است، اما هتل‌ها، رستوران‌ها و کافه‌ها همچنان بسته هستند. پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا، در نشستی گفته است: «ما تنها یک هدف داریم و آن شکست ویروس کروناست.»

 

امارات متحده عربی

 

امارات

 

امارات روز 26 مارس در حکومت نظامی یک‌شبه قرار گرفت و سپس در چهارم آوریل وارد قرنطینه 2 هفته‌ای شد. افرادی که در این کشور زندگی می‌کنند تنها برای کارهای ضروری اجازه بیرون رفتن دارند و فقط یک نفر از اعضای خانواده می‌تواند بیرون باشد.

 

بردن حیوانات خانگی به پیاده‌روی و همچنین ورزش کردن در فضای باز ممنوع و برای هر بار خروج از منزل مجوز پلیس لازم است.

 

تایلند

 

تایلند

 

تایلند تا 30 آوریل در وضعیت اضطراری است که احتمالاً این تاریخ تمدید هم می‌شود. دولت در روز سوم آوریل از ساعت 10 شب تا چهار صبح حکومت نظامی اعلام کرد. روز سوم آوریل جزیره پوکت وارد قرنطینه 2هفته‌ای شد. این منطقه بیشترین آمار مبتلایان را دارد.

 

کسانی که به مراقبت‌های پزشکی احتیاج دارند یا در کار حمل‌ونقل کالا هستند منعی برای عبور و مرور ندارند. افرادی که مقررات قرنطینه را زیر پا بگذارند به 1200 دلار جریمه یا 2 سال زندان یا هر 2 محکوم خواهند شد.

 

پاناما

 

پاناما

 

پاناما برای کاهش تعداد افرادی که در فضای عمومی رفت‌وآمد دارند قرنطینه جنسیتی اعمال کرده است. زنان می‌توانند روزهای زوج و مردان روزهای فرد از خانه خارج شوند و هیچ کسی نباید یکشنبه‌ها از خانه خارج شود. پرو نیز همین وضعیت را دارد. جریمه تخلف از قانون حدود 50 دلار است. محدودیت‌های دیگری نیز بر اساس شماره آخر کارت شناسایی افراد اعمال شده است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار