دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۸۱۷
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۴
معاون صنایع دستی مازندران اعلام کرد
خسارت کرونا به بیش از هزار کارگاه صنایع دستی در مازندران/ بیم خارج شدن صنایع دستی از چرخه اقتصاد
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به خسارات ناشی از کرونا به بیش از یک هزار کارگاه انفرادی و عمده صنایع دستی در استان، گفت: اگر تسهیلات جبرانی به این بخش صورت نگیرد، بیم آن می رود که با استمرار وضع بحرانی، بسیاری از مشاغل صنایع دستی برای همیشه از گردش فعالیت اقتصادی کشور خارج شوند.
حسین ایزدی در گفتگو با خبرنگار آوای خزر در ساری، باتوجه به شیوع کرونا ویروس در ایران و جهان و تأثیرات آن بر بخش‌های مختلف جوامع و تعاملات بین المللی، اظهار داشت: قشر آسیب پذیر هنرمند و صنعتگر در حوزه صنایع دستی نیز از این بحران در امان نماندند و از اسفندماه ۹۸ تاکنون گویا تمام دلخوشی خود که حاصل از فروش تولیدات در نمایشگاه‌ها و فروشگاه‌ها بود را از دست داده اند.
وی با بیان اینکه خسارت شدیدی به این قبیل افراد وارد شده است، اشاره‌ای به مصوبه هیأت دولت مبنی بر ارائه تسهیلات اعم از بلاعوض و یا سود ۱۲ درصدی داشت که شامل کسب و کار‌های تولیدی انفرادی، خانگی و کارگاهی می‌شود.
معاون صنایع دستی مازندران گفت: ممنوعیت فعالیت‌های تولیدی پر ریسک که فروش صنایع دستی نیز از آن جمله است، از طرفی بسته شدن مرز‌ها که همه در پی همه گیری کرونا ویروس بوده است، سبب شد تا صادرات صنایع دستی اعم از رسمی و چمدانی، تا حد صفر کاهش یابد.
ایزدی در خصوص میزان خسارت و جبران آن در بخش صنایع دستی مازندران گفت: میزان خسارت بالاست و برآورد دقیق نیاز به بررسی بیشتری دارد، اما برای یکهزار کارگاه انفرادی ۲۵ میلیارد تومان و برای کارگاه‌های عمده نیز ۱۵ میلیارد تومان، در مجموع حدود ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات اختصاص یافته است که باید تأمین اعتبار شود.
وی تأکید کرد: شواهد بیانگر این است که اگر خسارت‌های اخیر بر صنوف تولیدی کوچکی مانند صنایع دستی جبران نشود و تسهیلات ابلاغ نشود، بیم آن می‌رود که استمرار این وضع بحرانی سبب شود تا بسیاری از این مشاغل و کسب و کار‌ها برای همیشه از گردش فعالیت اقتصادی کشور خارج شوند.
معاون صنایع دستی مازندران ادامه داد: درصد بالایی از هنرمندان این عرصه را زنان تشکیل می‌دهند که میزان قابل توجهی از آن‌ها سرپرست خانوار هستند و به صورت انفرادی در خانه فعالیت دارند؛ و تاکنون نیز حمایت‌های دولت شامل آن‌ها نشده و غالبا" بنگاه‌ها مد نظر است.
ایزدی پیشنهاد داد که حمایت از کارگاه‌ها در جهت تولید محصولات سلامت محور مورد نیاز شرایط فعلی کشور، و خرید تضمینی صنایع دستی از صنعتگران صورت بگیرد. همچنین امکان برگزاری نمایشگاه‌های مجازی توسط سایت‌های معتبر با حمایت دولت و تعلیق دریافت مالیات بر درآمد از تمامی فروشگاه‌های صنایع دستی به مدت یکسال، مد نظر قرار باشد.
این کارشناس صنایع دستی پیشنهاد داد که فروشگاه‌های دائمی صنایع دستی نیز با همکاری شهرداری‌ها در دوران پساکرونا شکل بگیرد و دستگاه‌های اجرایی نیز در پیش خرید محصولات صنایع دستی پای کار بیایند و پایانه‌های مسافربری نیز مکانی را به فروش صنایع دستی اختصاص دهند.
وی همچنین باتوجه به تصویب قانون حمایت از صنعتگران و قالیبافان، اظهار امیدواری کرد که دولت نسبت به تأمین اعتبار جهت بیمه کردن صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی، مکلف شود.
ایزدی در پایان گفت: ۱۲ هزار هنرمند و صنعتگر در حوزه صنایع دستی مازندران داریم که ۸ هزار نفر آن‌ها در طول سال فعالند و تنها ۳ هزار نفر تحت پوشش بیمه هستند.

انتهای پیام/۱۰۰۱
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار