دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۱۲۴
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۵
محمد حسن افشار درخصوص وضعیت پرورش قارچ خوراکی در کشور اظهار کرد: پرورش قارچ در چند سال گذشته در کشور به دلیل تامین مواد اولیه همچون خوراک گندم و کود مرغی رونق پیدا کرده است و تمام نیاز‌های داخل توسط کشت و تولید داخلی برآورده می‌شود.

به گزارش آوای خزر، رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌های خوراکی بیان کرد: راه اندازی سالن پرورش قارچ نیازمند سرمایه اولیه زیادی است به طوری که هم اکنون برای راه اندازی کوچک‌ترین واحد تولیدی با 8 سالن مجزا، به حدودا 4 میلیارد تومان سرمایه نیاز است.
 
افشار ادامه داد: هم اکنون قیمت تمام شده هر کیلو قارچ خوراکی 12 هزار تومان است که در بازار‌های تهران تا 16 هزار تومان فروخته می‌شود.

 

وی تصریح کرد: سرانه مصرف قارچ نیز طی سال‌های گذشته افزایش یافته است و همین موضوع باعث شد تا اخیرا سرمایه‌های زیادی در زمینه تولید و پرورش قارچ خوراکی جذب شوند.

 

رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌های خوراکی مطرح کرد: افزایش سرمایه گذاری و فعالیت در این صنعت موجب شد تا ضمن افزایش میزان تولید در سال‌های گذشته، قارچ خوراکی ایرانی با کیفیت در بازار‌های جهانی شناخته و عرضه شود.

 

افشار عنوان کرد: در سال 98 بیش از 160 هزار تن قارچ خوراکی در کشور تولید و از این میزان حدود 25 هزار تن به کشور‌های مختلف صادر شد.

 

وی خاطر نشان کرد:حدود 20 درصد از تولیدات قارچ داخلی به کشور‌های مختلف صادر می‌شود و حدود 25 درصد از این میزان برای تهیه غذا‌های آماده و صنایع تبدیلی استفاده می‌شود و مابقی به صورت خام در بازار‌های کشور عرضه می‌شود.

 

رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌های خوراکی افزود: تولید قارچ در روز‌های معمول حدود 600 تن است، اما در این ایام و باتوجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی تولید روزانه قارچ به 400 تن رسیده است.

 

افشار گفت: هم اکنون واحد‌های تولیدی با 60 الی 70 درصد ظرفیت‌ها و نیرو‌های خود کار تولید را انجام می‌دهد، اما با این وجود نیز هیچ کمبودی در بازار احساس نمی‌شود.

انتهای پیام/1005

منبع: میزان

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار