دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۳۱۹
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۵
اعضای هیات مدیره فعلی استقلال حاضر به امضای قرارداد کارگزار جدید نشده‌اند، چرا که احمد سعادتمند مدیرعامل استقلال هنوز قرارداد با کارگزار قبلی را فسخ نکرده است و امضای قرارداد به شرکت جدید واگذاری مال غیر محسوب می شود و عواقبی دارد

به گزارش آوای خزر،مدیرعامل جدید استقلال هفته گذشته خبر رونمایی از قرارداد با کارگزار جدید باشگاه به نام شرکت فولاد متین را رسما اعلام کرد و عکس تبادل برگه های قرارداد ۱۰۰ میلیارد تومانی مذکور نیز که تنها برای یکسال روی آن توافق شده، روی سایت باشگاه نشر یافت. 

با توجه به اینکه هیات مدیره قبلی باشگاه استقلال در دوره مدیرعاملی پرحاشیه و جنجالی امیرحسین فتحی با شرکتی به نام تعاونی آریا برتر قرارداد کارگزاری در همه موارد امضا کرده بود، تا زمانی که قرارداد با کارگزار قبلی فسخ نشود، قرارداد با کارگزار جدید ، «واگذاری به غیر» تلقی می‌شود. ماجرایی که در بحث بلیت‌فروشی نیز پیش آمد و باشگاه استقلال که بلیت‌فروشی را ابتدا به شرکتی «الف» واگذار کرده بود پس از ثبت همین قرارداد با شرکت «ب» با احضار فتحی مدیرعامل وقت استقلال به دادسرا مواجه شد. در این زمینه حتی خبر می‌رسد پای دو نفر از هیات مدیره قبلی باشگاه که آن قرارداد را امضا کرده بوده‌اند، به دادسرا باز شد.

با توجه به سوابقی که این امضاها دارد، اعضای هیات مدیره فعلی استقلال حاضر به امضای قرارداد کارگزار جدید نشده‌اند، چرا که احمد سعادتمند مدیرعامل استقلال هنوز قرارداد با کارگزار قبلی را فسخ نکرده است. باشگاه استقلال با شرکت آریا برتر قرارداد کاری و قرض‌الحسنه امضا کرده بود که بر این اساس، شرکت مذکور علاوه بر قرارداد کاری پنج ساله شامل ساخت اپلیکیشین، تلویزیون، فعالیت در یوتیوب و ... مبلغ ۱۰ میلیارد تومان نیز به باشگاه استقلال به صورت قرض‌الحسنه پول پرداخت کرد که پس از یک سال پس داده نشده است. افراد مختلفی نیز در باشگاه چک‌هایی به این شرکت دادند که برگشت خورده است.

باشگاه استقلال با کارگزار جدید نیز مشابه قرارداد با شرکت آریا برتر قرارداد کاری بسته است که همین مسئله باعث امضا نکردن اعضای هیئت مدیره برای مصوب شدن این قرارداد شده است. منزوی عضو هیئت مدیره باشگاه ابتدا قرارداد با کارگزار جدید را امضا کرد، اما سپس در نامه‌ای به مدیریت باشگاه در چند بند به قرارداد‌های باشگاه استقلال با دو کارگزار هشدار داد و خواهان مشخص شدن وضعیت قرارداد با آریا برتر شد.

منزوی در نامه خود به سعادتمند مدیرعامل استقلال اعلام کرد که قرارداد با کارگزار جدید حتماً باید به امضای هیئت مدیره رسیده و ثبت شده باشد و امضای او به‌عنوان ضمانت برای اجرایی شدن نیست و تنها برای زمین نماندن کار‌ها امضا شده است. عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال همچنین در این نامه اعلام کرده است که قرارداد همزمان با دو کارگزار خلاف قانون است و باید وضعیت کارگزار قبلی مشخص شده باشد و صرف‌نظر از مشکلات امضای دو قرارداد، باید با شرکت قبلی دوستانه فسخ قرارداد صورت بگیرد.

با توجه به نامه منزوی به سعادتمند، نتیجه گرفته می‌شود که اعضای هیئت مدیره مخالف قرارداد با کارگزار جدید به شرط عدم فسخ قرارداد با کارگزار قبلی هستند. اگر چه باید در این ماجرا منزوی را نیز مقصر دانست که چرا ابتدا قرارداد را امضا کرده است، چرا که وقتی عضوی از هیئت مدیره امضا می‌کند این پیغام را می‌رساند که هیئت مدیره موافق است و مدیرعامل نیز براساس آن اقدام می‌کند.

انتهای پیام1005
منبع: تابناک
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار