دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۵۰۲
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۵۷
مشاور وزیر بهداشت:
فتحیان گفت: در اوایل شیوع ویروس کرونا وضعیت کشور دفاعی بود اما خوشبختانه در حال حاضر وضعیت نظام سلامت ایران به تهاجمی تبدیل شده است.

به گزارش آوای خزر، سردار نصرالله فتحیان مشاور وزیر بهداشت و مدیر هماهنگی بین دستگاه‌ها اظهار کرد: این تصور که هیچ مشکلی در شهرستان های با وضعیت سفید از نظر شیوع بیماری کرونا وجود ندارد نادرست است. در اوایل شیوع ویروس کرونا وضعیت کشور دفاعی بود اما خوشبختانه در حال حاضر وضعیت نظام سلامت کشور از حالت دفاعی به تهاجمی تبدیل شده است.

او تاکید کرد: اجرای طرح غربالگری در بیماریابی بسیار خوب ارزیابی شده است به طوری که شاهد کاهش موارد بستری مبتلایان به کرونا در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی هستیم. امروزه میزان موارد بستری بیماران کرونایی به حدود یک سوم رسیده است.

مشاور وزیر بهداشت با اشاره به اهداف راه اندازی نقاهتگاه‌ها، گفت: یکی از اهداف راه اندازه نقاهتگاه‌ها برای مبتلایان به کرونا کمک به کاهش شیوع بیماری کووید ۱۹ و کاهش مدت زمان بستری بیماران بوده است.

فتحیان با اشاره به اینکه هزار واحد درمانگاه ۱۶ ساعته عهده‌دار غربالگری و شناسایی بیماران کرونایی هستند، افزود: ساختار مدیریت تهران به اندازه حجم تراکم جمعیتی این شهر نیست و باید یک بازنگری در این خصوص انجام شود.

علت فوت بیماران کرونایی ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای است

او بیان کرد: درحال حاضر علت بیشتر مرگ و میرهای بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی مربوط به این بیماری نبوده و علت فوت آن‌ها ابتلا به بیماری های زمینه ای است.

مشاور وزیر بهداشت ادامه داد: با اجرای طرح غربالگری و شناسایی بیماران کرونایی میزان مراجعه به مراکز درمانی کاهش پیدا کرده و تشخیص بیماری کرونا زودتر انجام می شود.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار