دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶
مهدی رازجویان:
مازندران مجوز تشکیل سازمان مدیریت پسماند را دریافت کرد/ سازمان مدیریت پسماند مازندران به‌زودی راه‌اندازی می‌شود
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با اعلام اینکه مازندران مجوز تشکیل سازمان مدیریت پسماند را دریافت کرده است، گفت: هفته آینده، این سازمان کار خود را در استان آغاز می‌کند.
به گزارش آوای خزر از ساری، مهدی رازجویان امروز ۱۲ مردادماه ۹۹ در کارگروه تخصصی مدیریت پسماند استان مازندران که در سالن شماره یک استانداری برگزار شد، با اشاره به نبود سازمان مدیریت پسماند در استان که طی سال‌های گذشته خلأ آن به طور ویژه احساس می‌شد، از تشکیل این سازمان در هفته آینده خبر داد و گفت: بعد از پیگیری‌های مداوم، اخیراً در این زمینه مجوزی به استان داده شده است و تأکید کرد که باید از این ظرفیت قانونی به خوبی استفاده کنیم.
وی ادامه داد: یک زمانی، مدیرکل دفتر شهری متولی پسماند استان بود، و پس از آن به سازمان همیاری‌ها و شهرداری‌ها محول، و بار دیگر به اداره‌کل امور شهری واگذار شده بود.
معاون عمرانی استاندار مازندران درباره پیشنهادات و گزارشی از طرح‌های ابتکاری در زمینه تفکیک زباله از مبدأ، این موضوع را اساسی و بدیهی دانست که بدون مشارکت مردم، حل مشکل زباله و تحقق طرح تفکیک زباله از مبدأ امکانپذیر نیست، ضمن اینکه این طرح تعریف خاص خود را دارد.
رازجویان تصریح کرد: تفکیک زباله این نیست که یک شرکتی بیاید و فقط پلاستیک و کاغذ را جمع‌آوری کند و به بقیه پسماند‌ها توجه نداشته باشد.
وی در پایان گفت: در زمینه پسماند صنعتی، تا جایی که به نظر می‌رسد کاری انجام نشده، و در پسماند کشاورزی، بهداشتی و خانگی همچنان با چالش‌هایی مواجه هستیم، اما در کنار آن موارد موفقی را به‌ویژه در روستا‌ها داریم که در جلسات آتی از حضور تعدادی از دهیاران و شهرداران جهت ارائه گزارشاتی که در مدیریت پسماند داشتند، دعوت به عمل می‌آید.

انتهای پیام/۱۰۰۱
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار