دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۹۲۴۷
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۵
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به‌ نقش اجبار والدین در گرایش دانش آموزان به رشته‌ی تجربی خاطرنشان کرد: گرایش دانش آموزان به سمت رشته تجربی امری نگران‌کننده بوده و بنابراین اطلاع‌رسانی مناسب به خانواده‌ها و جامعه از طریق رسانه‌ها در راستای هدایت تحصیلی امری مهم است.

به گزارش آوای خزر،اسفندیار نظری با اشاره به جزئیات برگزاری آزمون سراسری ۹۹ اظهار کرد:  بر اساس آمار نهایی اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجموع کل داوطلبان آزمون سراسری سال ۹۹،  یک میلیون و ۳۹۱ هزار و ۵۹۴ نفر است. از این‌ تعداد نسبت شرکت کنندگان گروه انسانی به کل۲۰.۲۶ درصد، شرکت کنندگان گروه تجربی۶۳.۵۰ درصد و نسبت شرکت کنندگان گروه ریاضی به کل۱۴.۲۸ درصد بوده است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران ادامه داد: افرادی که تنها در گروه زبان شرکت کرده‌اند، ۰.۷۴ درصد و افرادی که فقط در گروه هنر شرکت کرده اند ۱.۲۱ درصد

هستند.                                                                                

نظری ضمن ابراز نگرانی از گرایش شدید دانش آموزان به رشته تجربی، اظهار کرد: توسعه متوازن رشته‌ها و رابطه آن با اشتغال در مسیر رشد کشور امری الزامی تلقی می‌شود که متأسفانه طی سال‌های اخیر سبب علاقه دانش آموزان به دلیل تضمین آینده شغلی شده است.

وی با اشاره به اینکه در مقایسه وضعیت اطلاعات محض با اطلاعات کاربردی، نقش اطلاعات مهارتی و کاربردی در پیشرفت و آبادانی هر کشوری مهم است، یادآور شد: اگر بخواهیم توازن نیاز در جامعه ایجاد کنیم، ناگزیر به هدایت درست و متناسب رشته‌ای هستیم.

نظری در توصیه به خانواده‌های دانش آموزان پایه نهم گفت: خانواده‌ها در بحث هدایت تحصیلی باید به توانایی‌های شخصی، ویژگی‌های رشته‌های تحصیلی موجود و بازار کار رشته‌ها توجه کنند.

وی گفت: هر اندازه دانش آموزان و والدین از عوامل تاثیرگذار در هدایت تحصیلی اطلاعات بیشتری داشته باشند،  انتخاب رشته‌ی بهتری برای پایه دهم انجام داده و بر این اساس توجه بیشتر به توسعه متوازن با  امکانات و نیاز کشور در آینده ضروری است.

معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش مازندران با تاکید بر اینکه دانش آموزان هنرستانها از شانس یافتن شغل بیشتری در کشور برخوردار هستند، اظهار کرد: بر اساس برنامه ششم توسعه بیش از ۵۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم باید در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش ادامه تحصیل دهند، بنابر این ضروری است به هنرستانها توجه ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/1005

منبع: ایسنا
برچسب ها: کنکور
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار