دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۲۴۸
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۶
دانستن راز پخت برنج به‌صورت مجلسی و دان شده یکی از بهترین نکات آشپزی ایرانی اسـت زیرا برنج تقریباً با بیشتر غذا های ایرانی پخت میشود و برنج جزو غذا های اصلی ایرانیان می‌باشد.
آوای خزر/ از همین رو پخت برنج به‌صورت حرفه ای در آشپزی نقش مهمی نیز دارد.
 
برای پخت برنجی خوشمزه و مجلسی کافی است این مطلب را تا انتها بخوانید.
 

آموزش طرز پخت برنج کته :

برای پخت برنج بـه صورت کته یا دمپختی، ابتدا برنج را پاک کرده و بشویید و سپس ان را خیس کنید.

 

مجله آشپزی تالاب : بعد از گذشت 1 یا 2 ساعت آب برنج را دور بریزید و برنج را داخل قابلمه برنج بریزید، مقداری نمک بریزید دقت کنید اگر نمک را زیاد بریزید برنج تان شور می‌شود، پس حتماً میزان نمک را بچشید و کم کم اضافه کنید.

 

مقداری روغن هم اضافه کنید، بـه اندازه ی یک بند انگشت اشاره تان آب سرد روی برنج قرار بگیرد. و بعد ان را آرام هم بزنید.

راز پخت برنج بصورت مجلسی و دان شده

طرز تهیه پخت برنج

 

اگر روی برنج بیشتر شود برنج تان نرم و له میشود اگر میزان برنج کمتر شود برنج تان سفت و بـه اصطلاح زنده میماند.

 

بعد از ان شعله ی زیر قابلمه را روشن کنید بهتر اسـت برنج تان را اصلا هم نزنید و اجازه بدهید آب ان کاملا کشیده شود، ودر پایان اگر دوست داشتید برنج تان قالبی شود دور تا دور ان را روغن بریزید و اگر تمایلی بـه قالبی بودن نداشتید برنج را در وسط قابلمه جمع کنید و روی ان چند سوراخ بزنید.

 

سپس در قابلمه دمکنی قرار بدهید و اجازه بدهید از در قابلمه بخار بیرون بیاید و بعد شعله را کم کنید و اجازه بدهید حدود 30 دقیقه تا برنج دم بکشد.

 

آموزش پخت برنج ایرانی :

برای پخت برنج ایرانی، ابتدا برنج را چند ساعت قبل از پخت پاک کنید و بشویید و ان را خیس کنید، سپس آب داخل قابلمه ای مناسب بریزید و روی شعله ی گاز قرار بدهید تا آب بجوش بیاید سپس آب برنج را خالی کنید و برنج را در آب درحال جوش بریزید و مقداری نمک داخل ان بریزید و بـه آرامی هم بزنید کـه برنج خرد نشود.

 

راز پخت برنج بصورت مجلسی

راز پخت برنج بصورت مجلسی و دان شده

بعد از اینکه برنج جوشید آن را دائم چک کنید اطراف برنج باید نرم باشد و وسط برنج کمی سفت تر باشد.

بعد از این کـه پخت برنج بـه این حد رسید قابلمه را در زیر شیر آب سرد قرار بدهید و مقداری آب سرد روی ان بریزید تا برنج بهتر قد بکشد سپس برنج و آب ان را داخل آب کش بریزید از برنج بچشید اگر شور بود روی ان آب بریزید تا هم شوری ان از بین برود و هم اگر لعابی از برنج روی ان هست شسته شود زیرا این لعاب های‌ برنج سبب چسبندگی برنج میشود.

 

مجله آشپزی تالاب : مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و مواد ته دیگ را داخل ان بچینید سپس برنج را داخل قابلمه بریزید و با کفگیر ان را بـه صورت کوه درست کنید بـه صورتی کـه اطراف قابلمه برنج نچسبیده باشد.

 

بعد روی برنج را چند سوراخ بزنید و مقدار کمی آب و روغن روی برنج بدهید ودر قابلمه را دمکنی قرار بدهید و شعله را زیاد کنید زمانی کـه از در قابلمه بخار بیرون آمد و یا بعد از گذشت چند دقیقه دستتان را خیس کنید و بـه دیواره ی قابلمه بزنید اگر جیلیز ویلیز کرد شعله را خیلی کم کنید دقت کنید حتماً بخار داخل قابلمه پیچیده باشد و گرنه برنج تان دم نمی‌کشد.

 

راز پخت برنج بصورت مجلسی و دان شده

نکاتی برای پختن برنج :

1- میزان جوش برنج ایرانی کمتر اسـت.

 

2 – برای طرز پخت برنج چمپا، یا طرز پخت برنج جنوب این را نکته را بدانید کـه این برنج ها زودتر نرم میشوند و نباید از ان ها غافل شوید.

 

3-  اگر در زمان پخت برنج احساس کردید کمی دیر ان را برداشتید از ریختن آب و روغن روی برنج خودداری کنید.

 

4 – برای پخت برنج هندی و یا پاکستانی در زمان جوش دقت کنید کـه وسط برنج سفت نباشد خیلی هم نرم نباشد سپس ان را آب کش کنید.

 

5- اگر میخواهید از پلوهای مخلوط استفاده کنید باید برنج تان را زودتر آب کش کنید.

 

نکته آخر : سعی کنید از زعفران و زرشک برای تزیین برنج استفاده کنید که باعث زیبایی و خوشمز تر شدن برنج شما خواهد شد.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: برنج ، پخت برنج
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار