دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۵۶۷
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۴
مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی با بیان این که گوشت باید قبل از مصرف به مدت ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود، گفت: نگهداری گوشت تازه در یخچال، احتمال انتقال عوامل مسبب بیماری را به حداقل می رساند.

به گزارش آوای خزر، سید محمدمهدی احمدی با اشاره به ساماندهی ۶۷ اکیپ بازرسی و نظارت دامپزشکی برای نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام‌های قربانی در روز عید قربان، از اتخاذ تدابیر و تمهیدات خاص با توجه به شیوع کرونا خبر داد و اظهار کرد: مردم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ستاد ملی کرونا و بدون ازدحام جمعیت و استفاده از تسهیلات کشتارگاه‌ها و میدان عرضه دام زنده، از خدمات آن‌ها بهره بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: عید قربان سال گذشته، گروه‌های نظارتی این اداره کل ۳ هزار و ۹۳۱ رأس دام زنده را پیش از کشتار، بازرسی کردند و سلامت گوشت هزار و ۴۳۰ رأس دام ذبح‌شده به تأیید آنان رسید.

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی هم‌چنین به ارائه توصیه‌های بهداشتی در خصوص دام‌های قربانی و راه‌های کسب اطمینان از سلامت دام نذری و گوشت قربانی پرداخت و گفت: به‌منظور حفظ سلامت مردم با توجه به شیوع بیماری کرونا و برای پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین دام و انسان، برنامه‌ریزی و مکاتبات لازم با دستگاه‌های مربوط انجام‌گرفته است.

وی با اشاره به مخاطرات زیستی و بهداشتی کشتار دام در منازل و معابر، از عموم نیکوکاران خواست ضمن رعایت اصول حفاظت فردی و بدون ازدحام، با مراجعه به کشتارگاه‌ها، برای ذبح دام نذری با نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی و ناظران شرعی مستقر در این مراکز اقدام کنند.

وی بابیان این‌که گوشت باید قبل از مصرف به مدت ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود، گفت: نگهداری گوشت تازه در یخچال، احتمال انتقال عوامل مسبب بیماری را به حداقل می‌رساند./فارس

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار