دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۶۴۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۸

آوای خزر/  دستورالعمل تهیه  بستنی مقوی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

-۵۰۰ میلی لیتر شیر کامل (جایگزین شیر خیلی پر چرب)

-۲۰۰ گرم شیرعسلی {۱/۲ قوطی}

خامه تازه -۱۰۰ گرم

پسته -۷۵ گرم

بادام ریز خرد شده

زعفران دم کرده

طرز تهیه:

۱. شیر، شیرعسلی و خامه رو داخل یه قابلمه‌ی بزرگ بریزید. خوب مخلوط کنید، بزارینش روی حرارت و هم بزنید تا به جوش بیاد، تا وقتی مخلوط غلیظ و خامه‌ای بشه روی حرارت بزارینش و مرتبا هم بزنید.

۲. بادام، پسته و زعفران رو اضافه کنید.۵ دقیقه‌ی دیگه بزارینش روی حرارت تا جوش بیاد بعد حرارتو خاموش کنید و بگذاریدش توی دمای محیط تا خنک بشه.

۳. مخلوط رو داخل قالب بستنی ریخته، سیخ‌های چوبی یا چوب بستنی رو وارد کنید، محکم روشو با فویل بپوشونید و یک شب فریز کنید.

۴- برای اینکه از قالب درشون بیارین قسمت بیرونی قالبو با مالیدن دستتون روی سطحش گرم کنید تا بستنی راحت‌تر بیرون بیاد.

۵- با گلبرگ‌های گل رز، زعفران و پسته خرد شده تزیینش کنید و بلافاصله میل کنید.

انتهای پیام/1005

 

 

 

برچسب ها: خانگی ، بستنی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار