دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۸۲۱
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۷
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد نسبت جوانان مبتلا به ویروس کرونا در جامعه ۳ برابر شده است.

به گزارش آوای خزر، سازمان جهانی بهداشت درباره افزایش شیوع ویروس کرونا در میان جوانان هشدار داد.

سازمان جهانی بهداشت با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: جوانانی که آزادانه اقدام به انجام تفریحات شبانه، قدم زدن در ساحل و مسافرت می‌کنند باعث گسترش موج جدید شیوع ویروس کرونا در اقصاء نقاط جهان می‌شوند. تنها در ۵ ماه گذشته درصد مبتلایان به ویروس کرونا در میان جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله، ۳ برابر افزایش یافته است.

تحقیقات این سازمان نشان می‌دهد از ۲۴ فوریه (۵ اسفند) تا ۱۲ ژوئیه (۲۲ تیرماه) نسبت مبتلایان به ویروس کرونا در میان جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله، از ۴.۵ درصد به بیش از ۱۵ درصد رسیده است.

آمریکا که یک تنه با بیش از ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار مبتلا پیشتاز جهان است به همراه کشور‌های اتحادیه اروپا شامل اسپانیا، آلمان و فرانسه و کشور‌های آسیایی مانند ژاپن اعلام کرده‌ است درصد بالایی از کسانی را که جدیداً در این مناطق به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند جوانان تشکیل می‌دهند.

نیسا ارنست، یکی از مسئولان دانشگاه جانز هاپکینز در این رابطه گفت: جوانان بسیار کمتر از سایر اقشار جامعه به استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی توجه می‌کنند. مسافرت رفتن می‌تواند خطر ابتلا به ویروس کرونا و گسترش آن را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. جوانان تمایل بیشتری به مسافرت رفتن، خرید کردن، انجام فعالیت‌های اجتماعی و تفریحات شبانه دارند. از همین رو در موج جدید شیوع ویروس کرونا شاهد آن هستیم که این افراد بیشتر مبتلا می‌شوند. همچنین آن‌ها به صورت فعال ناقل این ویروس در جامعه هستند.

 

آمار سازمان جهانی بهداشت حاکی از آن است که همزمان با تعطیلی مدارس در کشور‌های مختلف، کودکان ۵ تا ۱۴ ساله طی همین بازه زمانی کمتر از یک درصد رشد در ابتلا را نشان می‌دهند. این کودکان در آمار پیشین تنها ۴.۶ درصد مبتلایان را به خود اختصاص داده بودند. با این حال، متخصصان نگران هستند باز شدن مجدد مدارس منجر به افزایش درصد مبتلایان به کووید ۱۹ در میان کودکان شود.

تدروس آدهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت در این رابطه گفت: ما بار‌ها در گذشته این جمله را تکرار کرده‌ایم که جوانان در مقابل ویروس کرونا شکست ناپذیر نیستند. جوانان می‌توانند به این ویروس آلوده شوند و جان خود را از دست دهند و همین جوانان می‌توانند ناقل ویروس در جامعه باشند و آن را به راحتی به دیگران منتقل کنند.

سازمان جهانی بهداشت تاکید دارد جوانان نیز باید مانند سایر اقشار جامعه موضوع شیوع ویروس کرونا را جدی بگیرند و در اماکن عمومی فاصله اجتماعی را رعایت کنند. استفاده از ماسک، کاهش فعالیت‌های اجتماعی و تفریحات شبانه از دیگر مواردی است که همه مردم و در راس آن جوانان باید به آن توجه کنند.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار