دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۹۳۰
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۱
معاون آموزش و پرورش مازندران:
25 درصد دانش‌آموزان مازندران در کلاس‌های حضوری شرکت کردند/ هیچ مورد ابتلا به کرونا در دانش‌آموزان نداشتیم
معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران گفت: بدون احتساب دانش‌آموزان حاضر در مدارس زیر 50 نفر، 25 درصد دانش‌آموزان استان در روز و هفته نخست بازگشایی مدارس، در کلاس‌های حضوری شرکت کردند و پیش‌بینی می‌شود این تعداد در هفته دوم به حدود 50 درصد برسد.

به گزارش خبرنگار آوای خزر از ساری، اسفندیار نظری پیش از ظهر امروز در نشست مبارزه با کرونا در استانداری مازندران، بیان کرد: در 15 شهریورماه، روز اول بازگشایی مدارس، 25 درصد دانش‌آموزان مدارس بالای 50 دانش‌آموز در مدارس حضور داشتند.
وی ادامه داد: البته در کل، با احتساب مدارس زیر 50 دانش‌آموز، 50 درصد دانش‌آموزان در مدارس حضور داشتند و پیش‌بینی می‌کنیم در هفته دوم بین 40 تا 50 درصد دانش‌آموزان در مدارس حضور پیدا کنند.

معاون آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه تا امروز موردی از ابتلای دانش‌آموزان به کرونا نداشتیم، گفت: باتوجه به تأکید ستاد ملی کرونا، هیچگونه اجبار و الزامی برای حضور دانش‌آموزان در مدارس نیستضمن اینکه حضور در کلاس‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی همراه است.
نظری درباره بحث زیرساخت اینترنت و پهنای باند در مدارس و روستاهای فاقد اینترنت اظهار کرد: 1873 مدرسه از شبکه سراسری اینترنت برخوردار شدند و تأکید ما بر برخورداری سایر مدارس در مناطق مختلف است زیرا اصل آموزش در مدرسه تلویزیونی و شبکه شاد است و پس از آن نیز تمام تلاش این است که دانش‌آموزان در بستر مجازی فعالیت درسی داشته باشند.
وی درباره سرویس مدارس گفت: سرویس‌های ون، باید 50 درصد ظرفیت و سواری نیز تنها سه دانش‌آموز را پوشش بدهند، از خانواده‌ها خواستیم تا سرویس ایاب و ذهاب فرزندان خود را مدیریت کنند و تعداد دانش‌آموزان بیشتر از آنچه اعلام شد را به آموزش و پرورش گزارش بدهند.
نظری اعلام کرد: 24 هزار معلم دوره آموزش سواد رسانه‌ای را گذراندند، اطلس آموزشی نیز تدوین شده است و آرام‌آرام کلاس‌های مجازی برای دانش‌آموزان در حال جا افتادن است.
معاون آموزش و پرورش مازندران در خصوص نیازمندی 40 هزار دانش‌آموز به گوشی هوشمند یا تبلت، بیان کرد: برخی از شهرستان‌ها با همت فرمانداران و روئسای آموزش و پرورش اتفاقات خوبی افتاده است، تنها در محمودآباد 300 تبلت از سوی خیّران به‌صورت امانی در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

وی در پایان گفت: برای دانش‌آموزانی که فعلاً تبلت ندارند نیز مدرسه تلویزیونی، و درسنامه داریم. ضمن آنکه در مدارس زیر 50 دانش‌آموز، آموزش با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به‌صورت حضوری‌ست.

انتهای پیام/1001

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها