دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۹۷۵
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۲
شاید خوشمزه‌ترین کباب‌های ایرانی مثل چنجه، کوبیده و برگ را در رستوران بخوریم، اما طعم کباب تابه‌ای خانگی با هیچ چیز قابل مقایسه نیست. البته به شرطی که فوت و فن پختن یک کباب تابه‌ای خوشمزه را بلد باشید.

آوای خزر/ بین تمام غذاهای سنتی ایران کباب چیز دیگری است. این غذا جزوی از فرهنگ ایرانی به شمار می‌رود و از دیرباز در ایران محبوبیت زیادی داشته است. در تمام ایران از عشایر گرفته تا شهرهای مختلف، کباب تابه‌ای یا دیگی را به شکل‌های مختلف تهیه می‌کنند. برای مثال یکی از معروف‌ترین کباب‌های سنتی ایران کباب دیگی سنگسری است که در دل خاکستر داغ پخته می‌شود.

کباب تابه‌ای علاوه بر اینکه خوشمزه است، سریع و آسان آماده می‌شود و همین موضوع باعث محبوبیت بیشتر آن شده. کباب تابه‌ای هم مانند دیگر کباب‌های ایرانی مواد اولیه‌ی زیادی نیاز ندارد و با کمی پیاز و ادویه مزه‌دار می‌شود.

معمولا کباب تابه‌ای را با گوشت گوسفند می‌پزند که چرب‌تر است، اما اگر دوست داشته باشید می‌توانید به صورت نصف نصف از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. حتی می‌توانید به جای گوشت قرمز کباب تابه‌ای را با مرغ بپزید. اگر دوست دارید کباب تابه‌ای را با گوشت مرغ امتحان کنید، 

 

مواد لازم (برای ۳ نفر)

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری
  • کره: ۲۵ گرم
  • سماق: ۱٫۵ قاشق غذاخوری
  • زعفران: به میزان لازم
  • زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
  • گوجه فرنگی برای دورچین: ۲ عدد
  • فلفل سبز یا دلمه‌ای برای دورچین: به میزان لازم

 

طرز تهیه کباب تابه‌ای با گوشت چرخ‌کرده

۱.
پیازها را با رنده‌ی متوسط رنده کنید، آب آن‌ها را بگیرید و در ظرفی جدا نگه دارید. پیاز رنده‌شده‌ای را که آب آن را گرفته‌اید با گوشت چرخ‌کرده، ادویه‌ها و سماق در یک ظرف مخلوط کنید و ورز دهید.

 

۲.
وقتی گوشت، ادویه‌ها و پیاز کاملا با هم مخلوط شدند، مواد را در یک تابه‌ی استیل یا سینی روحی، به ضخامت ۱ سانتی‌متر پهن کنید.

 

۳.
با استفاده از چاقو روی سطح گوشت ضربه بزنید و شیارهایی مانند تصویر ایجاد کنید. این کار باعث می‌شود کباب حین پخت جمع نشود و ترد بماند.

 

۴.
حالا به وسیله‌ی چاقو چند شیار عمیق روی گوشت بزنید و کباب‌ها را از هم تفکیک کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن را به آن اضافه کنید.

 

۵.
کباب‌ها ابتدا آب می‌اندازند، سپس آب آن‌ها جمع می‌شود و شروع به سرخ شدن می‌کنند. وقتی یک طرف کباب‌ها سرخ شد، کمی زعفران با قلمو روی آن‌ها بمالید و آن‌ها را برگردانید. حالا آب پیاز را به تابه اضافه کنید تا طرف دیگر کباب هم با آب پیاز بپزد و سپس سرخ شود.

 

۶.
برای تهیه کردن سس کباب، کره را با مقداری روغن در قابلمه بریزید و پس از گرم شدن رب گوجه را در آن تفت دهید. سپس یک لیوان آب، کمی زعفران دم شده، نمک و آب لیمو ترش تازه را به سس اضافه کنید و زمان دهید تا جوش بیاید.

 

۷.
بعد از جوش آمدن سس، گوجه فرنگی‌ها را در آن قرار دهید و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه بپزند.

 

۸.
گوجه فرنگی‌ها را از سس خارج و با فلفل تفت داده شده، پیاز و لیمو ترش تازه در کنار کباب تابه‌ای سرو کنید. نوش جان!

انتهای پیام/1005

برچسب ها: آموزش آشپزی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار