دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۴۶۸۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۸

آوای خزر/ یک شیرینی خوشمزه که می‌توانید آن را خیلی ساده در تابه و بدون نیاز به فر بپزید. این شیرینی که در عربی «کُنافَة» و در ترکی استانبولی «کونِفه» تلفظ می‌شود، نوعی دسر رایج در خاورمیانه و کشورهایی مانند ترکیه، لبنان، اردن، سوریه، فلسطین و مصر است. شیرینی کنافه در اصل ریشه‌ی عربی دارد، اما امروزه بیشتر آن را به عنوان یک دسر ترکی می‌شناسند.

در زبان عربی رشته‌های خمیری را «کنافه» می‌نامند و در زبان ترکی به این رشته‌ها «تل کادایف» می‌گویند. ماده‌ی اصلی این دسر همین رشته‌های خمیری نازک هستند که وسط آن‌ها را خامه، پنیر یا مغزهای مختلف می‌ریزند. پس از پختن، کنافه را با شربت شکر معطر شیرین می‌کنند. در اکثر مناطق کنافه را در سینی‌های بزرگ می‌پزند و برش‌هایی از آن را به صورت داغ همراه با یک اسکوپ بستنی یا خامه سرو می‌کنند.

کنافه را در کشورهای عربی، ترکیه، یونان و شبه جزیره‌ی بالکان به شکل‌های مختلف درست می‌کنند. معروف‌ترین و شاید مرغوب‌ترین نوع این شیرینی کنافه نابلسی است که در شهر نابلس واقع در فلسطین تهیه می‌شود. این نوع کنافه شهرت خود را بیشتر مدیون نوع خاصی از پنیر سفید به نام پنیر نابلسی است که در آن استفاده می‌شود.

ما در این مطلب طرز تهیه کنافه پنیری با رشته‌ی کادایف، پنیر موزارلا و مغز پسته یا گردو را آموزش می‌دهیم. اگر این شیرینی را به دقت طبق دستور ما تهیه کنید بافتی ترد و طعمی بسیار خوشمزه و مطبوع خواهد داشت.

 

مواد لازم (برای ۶ نفر)

  • رشته‌ی کادایف: ۲۵۰ گرم
  • شکر: ۱ پیمانه
  • پنیر موزارلا بدون نمک: ۲۵۰ گرم
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
  • مغز پسته یا گردو: به میزان لازم
  • لیمو ترش: ۱ عدد
  • آب: نصف پیمانه
  • هل: ۳ عدد
  • زعفران: نوک قاشق چای‌خوری

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا

طرز تهیه کنافه ترکی (کونفه)

 

۱.
آب را در قابلمه‌ای ریخته و پوست لیمو ترش، هل و شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر در آب حل شود و شهد به جوش بیاید.

 

۲.
زمانی که شکر در آب حل شد، آب لیمو ترش، گلاب و نیمی از زعفران دم‌کرده را به شهد اضافه کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط به آرامی بجوشد و کمی غلیظ شود.

وقتی شهد غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

 

۳.
اگر رشته‌ی کادایف شما از نوع خشک بود، آن را با فشار دست و اگر از نوع تر بود، با چاقو خرد کنید. رشته‌های خردشده را در ظرفی بریزید. ۱۲۵ گرم کره را روی بخار کتری ذوب و به رشته‌ها اضافه کنید. رشته‌ها را خوب با دست مخلوط کنید تا همه‌ی آن‌ها به کره آغشته شوند. مابقی زعفران دم‌کرده را در شیر بریزید و کم‌کم به رشته‌ها اضافه کنید. در حین اضافه کردن شیر و زعفران، رشته‌ها را با دست چنگ بزنید تا مواد کاملا به خورد آن‌ها برود و کمی نرم شوند.

نکته: اگر از رشته‌ی کادایف تر استفاده می‌کنید، نیازی به شیر نیست و فقط زعفران دم‌کرده را اضافه کنید.

 

۴.
با استفاده از مابقی کره کف یک تابه به قطر ۲۰ تا ۲۴ سانتی‌متر را چرب کنید. نیمی از رشته‌های کادایف را کف تابه بریزید. با یک ظرف مسطح دیگر، رشته‌ها را فشرده و کاملا صاف کنید.

 

۵.
بعد از فشرده کردن لایه‌ی اول رشته‌ها، پنیر موزارلا را ورقه کنید و با فاصله از لبه‌های ظرف روی آن بچینید. مغز پسته یا گردو را روی پنیر بریزید. لایه‌ی دوم رشته‌ها را اضافه و مثل قبل فشرده کنید. تابه را روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و اجازه دهید یک طرف رشته‌ها طلائی شود. باید سرشعله‌ی مناسبی انتخاب کنید تا حرارت همه جای کنافه را به شکل یکدست طلائی کند.

 

۶.
زمانی که یک طرف کنافه طلائی شد، آن را در ظرفی دیگر برگردانید. کف تابه را مجددا با کره چرب کنید و طرف دیگر کنافه را در آن قرار دهید تا سرخ شود.

 

۷.
بعد از سرخ شدن طرف دوم کنافه، در حالی که هنوز روی حرارت است، شربتی را که با محیط هم‌دما شده روی آن بریزید.

 

۸.
در حالی که هنوز کنافه از حرارت نیفتاده است، یک اسکوپ بستنی و مقداری پسته روی آن بریزید. این دسر را باید گرم سرو کنید.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: آموزش آشپزی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها