دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۷
کوچکی‌نژاد با بیان این‌که ممانعت از انجام سفر‌های برون‌شهری راهکار موفقی نبوده، گفت: این کار یک بار انجام شد، اما موفقیت‌آمیز نبود نمی‌شود جلوی سفر افراد را گرفت و دروازه شهر‌ها را بست. بر ضرورت پرهیز مردم از سفر به استان‌های شمالی بر ضرورت سخت‌گیری بیشتر در رعایت پروتکل‌های بهداشتی تاکید کرد.
به گزارش آوای خزر، جبار کوچکی‌نژاد اظهار کرد: با شروع فصل سرما و بارندگی خصوصا در استان‌های شمالی خطر کرونا بسیار جدی است به ویژه این‌که آنفلوآنزا هم در این ایام طغیان می‌کند و بستری را برای ورود و رشد کرونا فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: متاسفانه سفر‌ها به خصوص به سمت گیلان و مازندران شدت گرفته و این مشکلاتی را ایجاد می‌کند لذا ما از مردم می‌خواهیم به استان‌های شمالی سفر نکنند. این استان‌ها چند برابر تهران با خطر کرونا مواجه هستند و خطر آنفلوآنزا هم به آن اضافه شده است.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: شیوع ویروس کرونا تا چند ماه آینده به یک سالگی نزدیک می‌شود و ما باید روش‌های مناسب‌تری را برای مقابله با این بیماری به کار بگیریم. با توجه به این‌که کشور ما با بحران اقتصادی مواجه است تعطیلی مجموعه‌ها و دستگاه‌ها راهکار مناسبی برای ما نیست و به جای آن نیز بهتر است بهداشت فردی تقویت شود و نظارت بیشتری بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی صورت گیرد. از طرفی بیمارستان‌ها نیز باید توسعه یابد. تعطیل کردن راحت‌ترین راه است و کار و زندگی مردم را نمی‌شود تعطیل کرد.

وی با بیان این‌که در بسیاری از کشور‌های دنیا فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و آموزشی با رعایت پروتکل‌ها ادامه می‌یابد، اضافه کرد: به نظر می‌رسد باید در رعایت پروتکل‌ها سختگیری بیشتری صورت گیرد. ما بحران اقتصادی داریم و نمی‌توانیم بحران دیگری برای کشور ایجاد کنیم جامعه ما کشش این را ندارد و باید میدان کار و تلاش باز باشد.

 
انتهای پیام/1005
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها