دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۴۳۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۷
دلفین رباتیک یکی از جدیدترین دستاورد‌های یک گروه پژوهشگر آمریکایی است. دلفین رباتیک ساخته شده توسط متخصصان انیماتریکی طراحی شده است که سابقه فعالیت در پشت صحنه فیلم محبوب ویلی (دهه ۱۹۹۰) را دارند.


 

دلفین رباتیک یکی از جدیدترین دستاورد‌های یک گروه پژوهشگر آمریکایی است. دلفین رباتیک ساخته شده توسط متخصصان انیماتریکی طراحی شده است که سابقه فعالیت در پشت صحنه فیلم محبوب ویلی (دهه ۱۹۹۰) را دارند.


به گزارش آوای خزر، هدف از طراحی این دفین، کاهش وابستگی افراد به بازدید از دلفی‌های واقعی و اآسیب زدن به این حیوانات در محبط پارک‌ها است.

 

این دلفین مکانیکی بازیگوش که توسط Edge Innovations طراحی شده است، می‌تواند سر تکان دهد، در آکواریوم شنا کند و در تماس نزدیک با انسان رفتار کند. طبق گفته توسعه دهندگان آن، دلفین مذکور، تقریباً شبیه حیوان زنده است. این دلفین ممکن است به اسارت دلفین‌ها در پارک‌های دریایی پایان دهد و یک گزینه عالی جایگزین برای حیوانات زنده محسوب می‌شود.

 

طی سه دهه گذشته، دوستداران حیوانات به تدریج از تأثیر منفی نگهداری حیوانات باهوش در پارک‌های دریایی آگاه‌تر شده اند. این آگاهی بخشی تا حدی به لطف مستند‌هایی مانند فیلم Blackfish (سال ۲۰۱۳) است. در پی این فیلم، کشور‌هایی مانند کانادا تا آنجا پیش رفته اند که اسیر شدن نهنگ و دلفین را به دلیل استرس شدیدی که به پستانداران آبزی وارد می‌شود، ممنوع کردند. اما تا به حال، جایگزین مناسبی برای صنعت بسیار سودآور پارک‌های آبی وجود نداشته است.


والت کنتی، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت پشت این ربات گفت: «جای تعجب است که ۳۰۰۰ دلفین در حال حاضر در اسارت هستند تا فقط برای سرگرم کردن مردم، چندین میلیارد دلار درآمد کسب کنند. دیهی است که اشتهایی برای دوست داشتن و یادگیری در مورد دلفین‌ها وجود دارد و بنابراین ما می‌خواهیم از این اشتها استفاده کنیم و روش‌های مختلف آشنایی با دلفین را ارائه دهیم.»

این دلفین رباتیک ۲۵۰ کیلویی پوستی از سیلیکون دارد و با کمک زیست شناسان دریایی ساخته شده است، آن‌ها از فیزیولوژی دلفین‌های واقعی برای کمک به طراحی حرکات حیوانات استفاده کردند.

برچسب ها: فناوری ، رباتیک
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها