دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۸۶۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۷
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران دلیل تغییر در مدیریت شبکه بهداشت آمل را اجرای دقیق برنامه های مقابله با کرونا برای خروج از شرایط قرمز این شهرستان ذکر کرد.

به گزارش آوای خزر، سیمین بابایی در خصوص تغییر در مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمل، اعلان کرد این تصمیم رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای اجرای دقیق‌تر برنامه‌های مقابله با کرونا، خروج از شرایط قرمز و پیگیری جدی تر برنامه‌های مورد نظر بوده است.

وی افزود: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به دکتر اکبری ریاست قبلی شبکه بهداشت مسئولیت یکی از بیمارستان‌های شهرستان آمل را پیشنهاد دادند که وی از پذیرش آن خودداری کرد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران همچنین در واکنش به نامه استعفای رؤسای بیمارستان‌های آمل گفت: مازندران مانند سایر نقاط کشور اکنون در شرایط جنگ سلامت قرار دارد هرگونه سرپیچی از دستورهای فرمانده ستاد و ترک پست‌ها موجب تضعیف روحیه کادر بهداشتی درمانی- که به سختی در حال مبارزه با ویروس کرونا هستند و ایجاد فشارهای روانی و آسیب‌هایی جبران ناپذیر بر آحاد جامعه خواهد شد که نه مردم شریف آمل این کوتاهی و اهمال کاری را برمی تابند و نه نظام اداری.

وی با بیان اینکه البته تا کنون هیچیک از رؤسای بیمارستان‌های شهرستان آمل استعفای خود را ارائه ندادند و امیدوارم این موضوع تنها شایعه‌ای باشد، افزود: زیرا به طور قطع رؤسای بیمارستان‌ها با حدود وظایف خود آشنا هستند و می‌دانند که در تصمیم‌های مدیریتی آن هم در شرایط موجود که به نوعی سرکشی از فرماندهی ستاد جنگ سلامت و تخطی از مسئولیت محسوب می‌شود، نباید مداخله کرد.

مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: شهرستان آمل بیش از هر نقطه دیگری در مازندران به آرامش در فضای بهداشتی و درمانی نیازمند است و همه باید به دور از هرگونه خودخواهی برای شکست بیماری کووید ۱۹ دست به دست هم بدهیم.

گفتنی است روز پنجشنبه درپی صدور حکم سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمل، رؤسای بیمارستان‌های آمل به صورت دسته جمعی استعفا کردند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها