دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۸۸۰
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۷
برخی عادت های روزانه هستند مانند نداشتن خواب کافی ، نخوردن آب به اندازه و... که موجب تجمع چربی شکمی می شود.

به گزارش آوای خزر، چربی های شکم خطرناکترین نوع چربی هستند، زیرا خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت و برخی مشکلات جدی را برای سلامتی انسان بالا می‌برد. برخی از عادات بد در زندگی انسان باعث داشتن شکمی بزرگ می شود و استمرار این موارد می تواند احتمال افزایش این مشکل را در بدن افراد بالا ببرد.

1- خواب کافی ندارید

به گفته محققان افرادیکه طی شبانه روز حدود پنج ساعت و یا کمتر از آن استراحت داشته باشند احتمال افزایش چربی شکمی در این افراد دو و نیم برابر خواهد بود.

2- غذا خوردن در جمع های بزرگ خانودگی

وقتی با دیگران و یا جمع های بزرگ خانودگی هستیم به طور متوسط ۴۴ درصد غذا می‌خوریم، البته تحقیقات منتشر شده در مجله Nutrition نشان می دهد یک وعده غذایی اگر با یک نفر دیگر خورده شود۳۳ درصد بزرگ‌تر از وعده غذایی است که به تنهایی مصرف می‌شود.

3- در ظروف بزرگ غذا نخورید

مطالعات نشان می دهد ۹۸٫۶ درصد از افراد چاق از بشقاب های بزرگ‌ استفاده می کنند، به طور مثال: غذای بیشتر، کالری بیشتر و چربی شکم بیشتر را در بر دارد.

4-آهسته بخورید

خوردن آگاهانه یک رژیم نیست بلکه رویکردی موفقیت‌آمیز برای کاهش وزن است، لذا آهسته بجوید تا بافت، عطر و پیچیدگی طعم‌ها را حس کنید و پس از جویدن غذا را کاملا ببلعید، البته سعی شود بعد از تمامی این مراحل یک جرعه آب بنوشید .

5- با حواس پرتی غذا نخورید

زمانی که پشت میز یا مقابل تلویزیون غذا می‌خورید و تمرکزتان روی مسئله دیگری است متوجه نمی‌شوید آیا غذا خورده اید و یا غذا خوب بوده است یا خیر، متاسفانه این حالت منجر به پرخوری می‌شود، لذا سعی داشته باشید با آرامش و حضور ذهن کامل غذا بخورید.

6- باسرعت غذا نخورید

۲۰ دقیقه طول می‌کشد تا معده به مغز دستور سیر شدن را بدهد، بنابراین افرادیکه تند غذا می‌خورند، در هر وعده ۶۶ کالری بیشتر جذب کرده و حذف این رقم برابر با ۹ کیلو کاهش وزن در سال امکان پذیر است.

7-آب کافی بنوشید

مصرف آب کافی برای کلیه عملکرد‌های بدن ضروری است و هرچه بیشتر آب بنوشید، احتمال دفع چربی شکم بیشتر است، همچنین طی مطالعات انجام شده افرادیکه قبل از هر وعده غذایی دو فنجان آب بنوشند، ۳۰ درصد وزن بیشتری از دست می دهند.

8-خوابیدن بیش از حد

هرچند کم‌خوابی با افزایش وزن همراه است، اما محققان Wake Forest دریافتند کسانی که بیش از هشت ساعت در شب می‌خوابند نیز چربی شکمی بیشتری دارند.

9-دیر خوردن وعده شام

تحقیقات نشان می‌دهد خوردن وعده شام می‌تواند به کاهش وزن انسان کمک کند، لذا افراد باید سعی داشته باشند با زود مصرف کردن غذا زمان بیشتری را برای سوزاندن کالری داشته باشند.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: چاقی شکمی ، چربی شکمی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار