دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران از شروع خدمات سرپایی الکترونیک در ۱۰ دانشگاه دولتی تا بهمن ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از روابط عمومی سازمان بیمه سلامت، دکتر مهدی رضایی به توسعه خدمات الکترونیک در بخش سرپایی دولتی براساس مصوبات کارگروه سلامت شورای اجرایی فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت: براساس مصوبات این کارگروه باید تا بهمن ماه سال جاری ۱۰ دانشگاه دولتی به ارائه خدمات سرپایی الکترونیک بپردازند.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران این آمادگی را دارد که به محض مشخص شدن این ۱۰ دانشگاه، بر اساس اقدام مشترک با وزارت بهداشت برنامه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک را در مراکز سرپایی دولتی اجرایی کند.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه زیرساخت‌های لازم در سطح سازمان برای این اقدام فراهم شده است، اظهار کرد: خدمات سرپایی الکترونیک حدود ۹ ماه است که در بخش خصوصی اجرایی شده است و اکنون ضریب استقرار در مراکز و موسسات طرف قرارداد به طور متوسط در کشور بیش از ۹۰ درصد است. در کل میزان دسترسی از نظر زیرساختی به نحوی فراهم شده است که بخش خصوصی و دولتی بتوانند از آن برای نسخه پیچی و نسخه نویسی الکترونیک استفاده کنند.

وی افزود: مشکلاتی در داروخانه ها برای نسخه پیچی وجود دارد که قرار است با حضور ذینفعان از جمله انجمن داوسازان، مسئولان برنامه های نرم افزاری که در این حوزه فعال هستند، کارشناسان استانی و کارشناسان ستاد کشوری موانع موجود بررسی و در نهایت روند استقرار نسخه پیچی الکترونیک آسان تر شود.

وی گفت: امیدواریم تا ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ بتوانیم حذف دفترچه های بیمه ها را در دستور کار قرار دهیم و موفق به اجرای الکترونیکی شدن مراحل نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در کشور باشیم.


انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: