دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۸۳۶۲
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۹
به‌مناسبت سالگرد قیام مردم قم؛
اگر چه نقطه‌ی آغاز اعتراضات روحانیون به رژیم شاه را باید از سال 1342 و سخنرانی امام دانست اما قیام مردمی سال 1356 در شهر مذهبی «قم» نقطه‌ای کلیدی در اوج گرفتن تظاهرات خیابانی و نهایتا سرنگونی نظام شاهنشاهی است.

به گزارش آوای خزر، رژیم شاه از ابتدای روی کار آمدن مخالفین بسیاری داشت. علت اصلی مخالفت با رژیم و حکومت شاه، نوع حاکمیت و اداره‌ی امور کشور به ویژه امور مربوط به فرهنگ عمومی و دینی مردم متدین ایران بود.

مبارزه با رژیم شاه از خرداد ماه سال 1342 به طور جدی و در پی سخنرانی امام آغاز شده بود. شنبه هفدهم دی ماه سال 1356 روزنامه‌ی اطلاعات در مقاله‌ای به بررسی طیف‌های مخالف با نظام سیاسی وقت پرداخت. نویسنده‌ی مقاله شخصی به نام «احمد رشیدی مطلق» اعلام شد. مطلقا چنین شخصیتی در روزنامه‌ی اطلاعات وجود عینی نداشت و عملا این مقاله با نام مستعار به چاپ رسیده بود. پس از گذشت سالهای متمادی هنوز نویسنده‌ی اصلی مقاله مشخص نشده است. عدم تشخیص هویت اصلی نویسنده نشان دهنده‌ی وحشتی است که نویسنده‌ی اصلی از انتشار محتوای مقاله‌اش داشته است.

در مقاله‌ی مذکور نویسنده روحانیون و مردم متدین و مذهبی مخالف نظام شاهنشاهی را هم‌کف و هم‌تراز با حزب توده و کمونیست‌ها ارزیابی کرده بود که عملا خشم عمومی را برانگیخت. هرگز مردم متدین ایران و در راس آنها روحانیون خود را با مشتی توده‌ای و کمونیست هم‌تراز نمی‌دانستند و به لحاظ ایدئولوژیک و پراگماتیسم خط خود را سوا از دیگر مخالفین شاه و نظام شاهنشاهی قلمداد می‌کردند. روزنامه به شهر مذهبی «قم» رسید و مردم همراه با روحانیون در خیابان‌ها و کوی و برزن تجمع کردند و اعتراض خود را به دستگاه حاکمیتی نشان دادند.

اگر چه نقطه‌ی آغاز اعتراضات روحانیون به رژیم شاه را باید از سال 1342 و سخنرانی امام دانست اما قیام مردمی سال 1356 در شهر مذهبی «قم» نقطه‌ای کلیدی در اوج گرفتن تظاهرات خیابانی و نهایتا سرنگونی نظام شاهنشاهی است. یقینا مردم مذهبی و متدین «قم» با اعتراض به نفس مقاله‌ی مذکور و درگیری با نظامیان رژیم شاهنشاهی در کف خیابانها نشان دادند که هم خطشان از خط مخالفین کمونیستی نظام شاهنشاهی جداست و هم از دستگاه شاهنشاهی دلخوشی ندارند.

قیام سراسری مردم مذهبی «قم» و حمایت بی دریغشان از روحانیت نشان داد پایه‌های نظام سیاسی مورد علاقه‌ی آنها باید بر مبنای آموزه‌های قرآنی و شرعیت مقدس اسلامی و فرهنگی شیعی استوار باشد. آنها با سر دادن شعارهای مذهبی و در راس آنها عبارت جلاله‌ی «الله اکبر» عملا نشان دادند خواستار برقراری نظامی مذهبی مانند «جمهوری اسلامی» هستند.

سیزده ماه بعد در روز بیست و دوم بهمن 1357 قیام سراسری مردم مذهبی ایران به ثمر نشست و انقلاب اسلامی به رهبری امام به پیروزی رسید./دفاع‌پرس

 

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار