دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۸۹۹۱
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۸
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: سازمان بیمه سلامت در اجرای پروژه نسخه‌نویسی الکترونیک در کنار سازمان‌های بیمه‌گر است.

به گزارش آوای خزر، علی بابایی کارنامی ، با بیان اینکه راهی به جز الکترونیکی کردن خدمات در تمامی حوزه ها از جمله حوزه بهداشت و درمان وجود ندارد گفت: سازمان های بیمه گر از جمله سازمان بیمه سلامت تاکنون اقدامات پسندیده و مناسبی را در خصوص الکترونیکی کردن خدمات و نسخه‌نویسی الکترونیکی انجام داده است.


نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از شاخص های مهم در ارزیابی عملکرد سازمان های بیمه گر، توجه به مقوله الکترونیکی کردن خدمات است که تاکنون سازمان بیمه سلامت در این حوزه موثر عمل کرده است، بدون شک کاهش هزینه ها یکی از مسائل مهم و ضروری در تمام دستگاه‌ها و نهادها است که درحوزه بهداشت و درمان، الکترونیکی کردن خدمات و نسخه نویسی الکترونیکی در کاهش هزینه ها نقش مهمی دارد.


وی با تاکید بر اینکه جلوگیری از سوء استفاده از دفترچه های بیمه با نسخه نویسی الکترونیکی امکان پذیر است تصریح کرد: در رأس پروژه نسخه نویسی الکترونیک، پرونده الکترونیک قرار دارد که طبق مصوبات مجلس شورای اسلامی در ادوار گذشته بر عهده وزارت بهداشت و درمان است؛ لذا سازمانهای بیمه گر از جمله سازمان بیمه سلامت با اجرای نسخه نویسی الکترونیک به وزارت بهداشت در اجرای دقیق پرونده الکترونیک کمک می‌کند‌.


سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: سازمان ها و نهادهای مرتبط در این زمینه نیز باید به سازمانهای بیمه گر در اجرای کامل پروژه های الکترونیکی حوزه بهداشت و درمان کمک کنند، البته مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه از هیچ همکاری و تعامل ای دریغ نخواهد کرد.


بابایی با اشاره به اینکه بانک اطلاعات الکترونیک را باید هرچه سریعتر تکمیل کرد گفت: سازمان های بیمه گر از جمله سازمان بیمه سلامت از بازوهای حیاتی وزارت بهداشت در اجرای پروژه های الکترونیک هستند، لذا انتظار می‌رود از تمام ظرفیت‌ها در جهت اجرای دقیق پروژه نسخه نویسی الکترونیک با هدف ارائه خدمات با کیفیت استفاده شود.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: دفترچه‌ بیمه ، بیمه
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها