دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸
با برنامه‌ریزی و راهبرد توسعه پایدار صورت گرفت؛
افزایش 2 برابری صادرات مرکبات از میاندورود
برنامه‌ریزی و اجرای سیاست‌های راهبردی در راستای توسعه پایدار، سبب شد تا صادرات مرکبات در شهرستان میاندورود، تاکنون از 10 هزار تن در سال 98 به 20 هزار تن در سال 99، افزایش یابد و باتوجه به همین موضوع، راه‌اندازی شهرک صنایع تبدیلی در این شهرستان آغاز شد.

به گزارش آوای خزر از ساری، شهرستان میاندورود به مرکزیت شهر "سورک" هم‌اکنون با مدیریت حسین منفردی فرماندار این شهرستان و همکاری خوب بین‌دستگاهی با حمایت‌های حجت‌الاسلام محمدنسب امام جمعه میاندورود، در بحبوحه مشکلات اقتصادی که شیوع کووید19 آن را تشدید کرده است؛ اما ازجمله شهرستان‌هایی‌ست که به بهترین شکل، از سد موانع گذشته و یکی از مناطقی بوده که مدیریت خوبی را با همراهی مردم، همت مسوولان و سپاه شهرستان در دوران کرونا به ثبت رسانده است.

فرماندار و رییس شورای اداری میاندورود در آغاز فعالیت خود "توسعه پایدار" را به‌عنوان یک استراتژی و راهبرد برای پیشرفت شهرستان مورد تأکید قرار داد.

از آنجا که شناخت ظرفیت‌های منطقه‌ای و مدیریت منابع در تحقق توسعه پایدار نقش پایه‌ای دارد، لذا فرماندار میاندورود پس از چند ماه فعالیت در این سمت، سال گذشته در جمع خبرنگاران نیز نخستین اولویت را تقویت، حمایت و گسترش بخش کشاورزی عنوان کرد و در همین ارتباط، نشست‌های هم‌اندیشی با کارشناسان، مدیران و صاحب‌نظران را تشکیل داد.

توجه به صنایع تبدیلی و معرفی میاندورود به‌عنوان مرکز ثقل این صنعت در استان، نتیجه هم‌اندیشی‌ها، اتخاذ سیاست‌ها و تصمیمات عقلایی بخش کشاورزی در شهرستان بوده است که در سال 99 تحقق یافت.

دریافت مجوز احداث نخستین شهرک صنایع تبدیلی کشور در بخش گهرباران شهرستان میاندورود که توسط فرماندار شهرستان از سیمای تبرستان اعلام شد، خرسندی مردم به‌ویژه کشاورزان را به همراه داشته است.

او در پاسخ به خبرنگار آوای خزر درباره اینکه برای شهرک صنایع تبدیلی تاکنون چه کاری انجام شده است، گفت: جاده دسترسی و برق‌رسانی در حال انجام است تا زیرساخت‌ها فراهم، و به سرمایه‌گذاران واگذار شود.

نماینده عالی دولت در میاندورود همچنین اعلام کرد که به مرحله واگذاری نرسیدیم اما قطعاً اولویت با شهرستان و استان و پس از آن با سرمایه‌گذاران ملی و بین‌المللی خواهد بود.

او در بازدید و سرکشی از سورتینگ‌های میاندورود خبر خوش دیگری را هم اعلام کرد و آن، اینکه در سال‌جاری با افزایش ۱۰۰ درصدی صادرات مرکبات، تاکنون ۲۰ هزار تن پرتقال به کشورهای حوزه دریای خزر و کشورهای عربی صادر شده است که در سال گذشته این رقم، ۱۰ هزار تن بوده است.

منفردی می‌افزاید: در سال‌جاری برای نخستین‌بار با تکنیک سرمادهی موفق شدیم ۱۳۰۰ تن نارنگی ژاپنی را به کشور عراق صادر کنیم که تاکنون با تکنیک گرمادهی انجام می‌شد.(یکی از مزایای تکنیک سرمادهی حفظ کیفیت محصول و ماندگاری آن است).

روز گذشته حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در جلسه ستاد تنظیم بازار خبر از مأموریت مازندران برای ذخیره 21 هزار تن پرتقال مورد نیاز تنظیم بازار 31 استان کشور را اعلام کرد، جالب است که شهرستان میاندورود به‌تنهایی ۲۳ هزار تن مرکبات را برای مصرف بازار داخلی، شب عید و ایام نوروز ذخیره دارد.

میاندورود دارای 7 هزار و 800 هکتار باغات مرکبات است که حدود 70 درصد آن را تامسون تشکیل می‌دهند. این شهرستان افتخار دارد که شخصی به نام "هوشنگ ملکی" در سال 91 و در سن 66 سالگی توانست رکورد تولید پرتقال در واحد سطح را با میزان تقریباً دوبرابری نسبت به میانگین جهانی، یعنی برداشت 150 تن در هکتار را در خاورمیانه و جهان، به ثبت برساند.

انتهای پیام/1001

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها