دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۵۴۱
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۴
معاون پژوهشی دانشگاه تهران از افزایش سالانه تبدیل مقالات ایرانی به تجاری سازی خبر داد.

به گزارش آوای خزر، محمد رحیمیان، معاون پژوهشی دانشگاه تهران درباره تجاری سازی نشدن مقالات علمی اظهار کرد: تجاری سازی مقالات ایرانی به صورت محدود انجام می‌شود.

او افزود: تعداد مقالات تبدیل شده به فناوری و تجاری سازی سالانه افزایش پیدا می‌کند و در گذشته مقالات ایرانی ارتباطی با صنعت و فناوری و تجاری سازی نداشت، اما امروزه درصد بسیار خوبی در این زمینه پیشرفت داشته ایم.

رحیمیان تصریح کرد: تاسیس پارک‌های علم و فناوری در بیشتر مراکز و شرکت‌های دانش و ایجاد مراکز نوآوری در دانشگاه‌ها و مناطق مختلف نتیجه فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی استادان است که در آینده تبدیل به کالای مورد نظر برای تجاری سازی خواهند شد.

او با بیان اینکه روزانه پیوستار آموزش و پژوهش و نوآوری و فناوری در دانشگاه‌های ایرانی مستحکم‌تر می‌شود، تاکید کرد: ارتباط بین پژوهش و فناوری روز به روز در حال گسترش و توسعه بیشتر است، اما از نظر کمی آمار دقیقی در خصوص تبدیل مقالات علمی به تجاری سازی مشخص نیست و به نسبت گذشته تغییرات محسوس انجام شده و در آینده هم بیش از گذشته توسعه پیدا خواهد کرد.

معاون پژوهشی دانشگاه تهران درباره استفاده از ظرفیت نخبگان علمی در تجاری سازی مقالات ایرانی گفت: تجاری سازی مقالات ایرانی با استفاده از نخبگان علمی تناسب دارد و هر زمان که استفاده از مقالات ایرانی بیشتر شود به همان میزان هم نخبگان علمی جذب خواهند شد و خیلی از تحصیل کنندگان ایرانی در آزمایشگاه ها، مراکز پژوهشی و دانشگاه‌های کشور‌های خارجی خدمت می‌کنند.

او با بیان اینکه توسعه و خرید علم و پژوهش باعث ماندن نخبگان علمی در کشور خودمان می‌شود، تاکید کرد: تعداد قابل توجهی از محققان و فناوران نخبه ایرانی در کشور خودمان مشغول به فعالیت هستند و برخی از آن‌ها در دوران تحصیل جذب مشاغل می‌شوند.

رحیمیان ادامه داد: توسعه علم در ایران باید به اندازه‌ای پیشرفت کند که نخبگان ایرانی مهاجر به کشور‌های دیگر به ایران بازگردند و در کشور خودمان تولید داشته باشند تا سیل به سمت خارج تبدیل به سیل داخلی شود.

او گفت: توجه حداقلی به محققان داخلی و ایجاد وسایل تحقیقاتی در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی باعث می‌شود تا نخبگان ایرانی و تحصیل کنندگان همواره در ایران بمانند و برای مهاجرت به کشور‌های دیگر تصمیم گیری نکنند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها